Pro přispění do diskuse se prosím přihlaste.
Přihlásit seE12v60a 51H51a14s56n84í20k38o91v83á
Držím palce. Připadá mi, že gastro je až moc populární podnikání a máme přetlak restaurací, hlavně ve velkých městech. Podle mě je špatně, když restaurace část dne zeje prázdnotou. Je běžné, že jsem někde jediný host.

Z34d95e31n37ě88k 95M46a13t81u82š89k46a
Restaurací a hospod je možná o třetinu méně, než před kovidem.
Takže hovořit o přetlaku těchto zařízení není na místě.
Problém navštěvnosti je spíše v cenové politice.

H92o15r54s36t 37A94n58t41o54n 27H51a35s17l68b68a68u31e35r
SKOROVRAHU, při pohledu na ty pochoutky jsem naprázdno víckrát polkl a málem se při tom udusil...
M77i51r42e96k 49B70a57u87t67s47c71h
Obávám se Horste, že takové desingové skvosty jsou tvořené akorát pro nějaké gastro soutěže.
V restauraci by se z toho nikdo nenajedl a pokud by to bylo vícechodové ochutnávkové menu, tak při placení nastane uragán v peněžence...

J34a20n 27Š22i24k
No, jo, no. Problém je, že když se rozhlédnete, je kolem všude pozlátko. Fotky s krásným jídlem, kuchařské soutěže v TV, vaření s kuchaři v TV, Maršálek a buchty po ránu...Jenže tam se zakvedlá za vteřinu mixérem, do trouby šup a hned ven a špinavé nádobí jako kdyby neexistovalo. Je to jako se všemi obory. Je zatím práce, práce, práce a kdo chce být úspěšný tak dřina, dřina, dřina a v případě kuchyně zvlášť. Možná tohle je ten důvod, že srážka s realitou je o to tvrdší, o co je naleštěnější víc to pozlátko. Vy moc dobře píšete, Filipe, možná by stálo za to, psát více o té dřině, ale ne zase moc. Potom bude ten šok dávkovaný po kouskách Hezký den

F57i46l58i30p 56V24r79a60c38o16v54s94k29ý
O tom jaká je to dřina jsem psal jiné blogy. Děti a rodiče s tím seznamuju nejlépe už při když se o školu zajímají. nic to nemění na skutečnosti, že si to můžeme a budeme muset udělat lehčí než to bylo dřív...
- Počet článků 773
- Celková karma 18,39
- Průměrná čtenost 2042x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...