Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

pane Filipe už dvakrát jsem se vás ptala, ale můj dotaz k vám asi nedorazil tak to zkouším potřetí-ten videoklip plná krve a násilí, co mi dorazil spolu s vaší reakcí na moji rozepři s panem Braunem, tím jste chtěl říci co? Ráda bych to věděla než to smažu anebo přepošlu někam dál-zároveň se omlouvám jestli jste mi to už vysvětlil a odpověď naopak nedorazila ke mně

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jdu to projít, skutečně jsem jej nezaregistroval... jdu se podívat pod jakým blogem to je, a co jsem tam dal.

0 0
možnosti
Foto

I13v84a63n 77M57a64r26e26k

12. 4. 2019 11:17

No, karmu kterou se honosí blog p.Pilné a ten váš radno ani nijak nevzpomínat. Jistě se zde najde hafo , kteří "obodují" zasvěceně úroveň těch , kteří se ztotožnili s blogem p.Pilné.

Problém p.Vracovský je úplně jiny, dá se vidět v tom, že krátce po něžné se K. Kryl znenadání též znelíbil těm, kteří tak "usilovně" dbali o změnu v této zemi. Jejich "snahu" ocenil písní "Demokracie". Proto byl na čas zmizen, jak z telky, tak z rozhlasu.I nyní je příležitostně vytažen jen při nějakých výročích, neboť by to zavánělo až přílišným pokrytectvím jej vynechat či zapřít. A nebo zde chce někdo tvrdit, že se mu nyní dostává takové publicity, jako krátce po listopadu 1989?

Napadá mě slavný výrok z filmu "Skřivánci na niti" , kdy se P.Hvězdář otázal ministra Nejedlého :. . . . Kde zmizeli mlíkař. . . . a další ?" Ano kde nyní zmizel třeba J . Nohavica, K.Kryl. Ortel ?

Nebylo by lépe nechat na každém, ať si vybere sám dle svého vkusu , co se mu líbí a co ne? Nutit jiným, co je správné a co ne, a dehonestovat je, či zesměšňovat za to? "Dík", to už zde jednou bylo, a nebylo jim to nic platné.

Mějte se p. Vracovský,přeji hezký víkend, jdu si na pohodu pustit J.Nohavicu, snad mi to prominete? R^

1 0
možnosti
Foto

Fajn víkend i Vám, ale vzhledem k tomu, že k tématu blogu se Váš příspěvek neváže, nevím moc co vám napsat. Nohavicu si klidně pusťte, pusťte si klidně i Ortela. Sice nevidím v jejich tvorbě rovnítko, Nohavice je stejně jako Kryl pro toho našeho veršotepce Tomáše nedostižný :-)

0 0
možnosti
Foto

Dneska se to tu schází ;-D dík.

1 0
možnosti
Foto

Jako rockera mně uráží, když o skupince Ortel někdo píše nebo mluví jako o rockové skupině. Ta partička s rockem nemá vůbec nic společného a řadil bych je někam ke krokům Františka Janečka.

6 0
možnosti
AM

Mně se moc líbí jeho "krylovský" verš: zvláštní dar byl nám dán, že následujem vůdce...

To je fakt síla.

Když k tomu připočtu, že se ženil v den Hitlerových narozenin na Zbirohu, za okupace sídlu SS........ celej Kryl, je takovej trochu do náckovska.

Ale vlastenci ho maj rádi, tak co už........

5 0
možnosti
Foto

Jsem strašně utahana. Tak jen jedno. Mně stačí první věta. Ortel včele...s Tomášem... tak to se nezlobte, milý můj, jestliže něco chystají včele...tak o tom mluvil i Vergilius i Einstein, že je tteba pozornost věnovat včele, tedy to nejdůležitější na světě;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Jo lidem a včele lezi v žaludku...Ortel. aha. Mně neleží, ale vždycky vidím scénu Hnízdova divadla v Obecne škole...ze všech stran ze všech stran pálí český partyzán...

0 0
možnosti
Foto

Abych neukřivdil, našel jsem pár Ortelových textů. Zaujal mě především téměř absolutní rým: čas - ďas, jed - med, prach - strach, líc - víc, tvář - lhář, cíl - mil, den - den (absolutní!), dál - dal, svět - hned, pes - dnes, uvízla - olízla, poraní - uroní ....

Nešť, hlavně když to má myšlenku. ;-(

4 0
možnosti
Foto

Jaj, safra, fajn, že jste to přežil ;-D

1 0
možnosti
Foto

J25a30n 65M20a37r79š67á14l

11. 4. 2019 19:11

Byl bych býval paní Pilné také rád něco napsal. Jednak mně k tomu nedala možnost, jednak bych asi nebyl tak slušný jako vy. Takže děkuji.

8 0
možnosti
Foto

Dávat rovnítko mezi Ortel a Kryla je dost odvážné

2 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik