- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Naprostý souhlas. Proto bych otázku kouření neřešil zákonem, ale jen hygienickou podmínkou. Kdo žádá o povolení restauračního provozu s vyvařováním a podáváním jídel, musí zabezpečit nekuřácký provoz. Kdo chce provoz kuřácký, může podávat maximálně tlačenku s octem a cibulí, nebo utopence apod. Provozovatelé pivnic, náleven a barů by si pak mohli sami rozhodnout, zda se u nich bude či nebude kouřit.
No jasně :) Díky za návštěvu.
V podstatě souhlas a karma.
Kde se vaří, nechť se nekouří.
Nicméně kafíčko, pivečko a vizourek či fernetek chutná nejlíp s gigárkem či doutníčkem. Takže v pijáckých barech a pivnicích bych kouření povolil...
Ano, přesně tak. Kdo chce tržit na jídle, přijde na to sám. Díky za návštěvu :)
Patřím také k bývalým kuřákům, ale problém není v kouření , kuřácích a nekuřácích, problém se jmenuje "Agrese vůči vlastnickým právům".
Souhlasím. Teprve když člověk típne poslední cigaretu, po dvou třech měsících, zjistí, kolik je vůní a kolik chutí. Jako kuřák to vůbec netušil.
Přesně :) Díky za návštěvu.