Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TB

Facebook blokuje v posledních dnech naprosto vše, bez možnosti odvolání a na základě prostého počtu udání. A vy to moc hezky neumíte nijak obhájit.

0 0
možnosti
Foto

Facebook je soukromá firma, a blokuje v tomto případě obě "strany" barikády, nevím proč bych jej měl obhajovat.... Sám ho využívám především kvůli práci, a jelikož jej docela potřebuji prostě tam nic co by se dostávalo do sporu s jejich pravidly netahám.

0 0
možnosti

P90a20v37e93l 33Š55e83j22v41l

28. 8. 2018 16:20

Je báječné Filipe, že vy zjevně žádným panázorům nepodléháte. Vaše názory jsou přímé a pravda jediná možná.

1 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za svou dokonalost a děkuji za nahlédnutí :)

0 0
možnosti
MK

Pane Vracovský...KARMA. Už jsem k tomu taky dospěla. Ten, kdo neotvírá diskusi mě nestojí za to ,abych si jeho článek přečetla. A dokonce jak zjistím, že sice otevřel diskusi ale sám dělá mrtvého brouka, tak taky odcházím.....a je tady dost takových případů....

5 1
možnosti
VB

Máte pravdu.

I když to blbci nedávají explicitně najevo, spoléhají na korektnost a ohleduplnost ostatních. Tedy přesně na to, čeho si neváží a čím pohrdají. Požadují, aby se s jejich blbými názory zacházelo vyváženě (když už mají právo je říkat), stejně jako s názory moudrými. A to ve smyslu „musíme ctít a naslouchat argumentům jak pana Kohna, tak pana Hitlera“. Konstruktéři perpetuum mobile i vyznavači homeopatie by chtěli publikovat v Nature a dalších špičkových vědeckých časopisech, političtí hlupáci se zase dobývají do médií veřejné služby. Blogy, konspirační internetové stránky a okrajové televizní stanice pro ně ve skutečnosti mnoho neznamenají. Dobře vědí, že prestiž si informace získají, až když se dostanou do veřejnoprávní televize a rozhlasu, protože právě jim věří nejvíce lidí.

Z útrpnosti, lítosti, korektnosti nikdo neříká odpůrcům očkování, zastáncům dutosti Země, obdivovatelů režimů Číny či Ruska: „Váš (hloupý) názor mě nezajímá, neotravujte mě s ním, nemám chuť jej poslouchat ani respektovat“.

3 1
možnosti
Foto

Možná místo celého blogu stačila tato Vaše věta, díky : I když to blbci nedávají explicitně najevo, spoléhají na korektnost a ohleduplnost ostatních. Tedy přesně na to, čeho si neváží a čím pohrdají

0 0
možnosti
JR

J81a28n 25R65i80c59h76t43e63r

28. 8. 2018 12:46

A kdo určuje, co už je a co ještě není manipulativní? A co když je ten někdo sám zmanipulován? Seznam manipulativních webů navíc vytvořil tzv. thinktank Evropské hodnoty, tedy soukromá organizace.

Ale z jiného soudku: před tuším třemi lety si novináři naaranžovali tělo utopeného chlapce, který zemřel jen kvůli nenažranosti a sobectví vlastního otce, vytvořili zcela nepravdivý příběh o chudácích uprchlících, a to v jednoznačné snaze zmanipulovat obyvatele EU (a případně si dojít pro Pulitzera). Nějak si nepamatuji, že by někdo přidal na seznam manipulativních webů BBC, Reuters nebo třeba iDnes. A to i přesto, že žádný z těchto webů se dodnes za uveřejnění těchto jednoznačně nepravdivých zpráv ani neomluvil.

Je hezké mít hlídače, kteří na nás dají pozor. Ale kdo ohlídá hlídače?

5 0
možnosti
Foto

Jak jsem psal níže, ta hranice je strašně, strašně tenká. Co se ovšem od situace před třemi lety změnilo je fakt, že "ona hlavní media" jsou konkrétně k problémům nelegální migrace momentálně mnohem, mnohem otevřejnější. A kdo ohlídá ty hlídací psy? Pevně doufám, veřejnost. Což ovšem je provázané s tím, že by ona veřejnost měla trochu víc myslet a snažit se informovat. Z posledních týdnů si pamatuji třeba masově šířenou fotografii z Británie s popisem kolik uprchlíků je v Praze na "Hlaváku". Ač tato fotografie původně s tímto textem vznikla ve snaze zesměšnit fobíky, povedl se jí pravý opak.... Ale zcela jednoduše řečeno, hrozbou demokracie dle mě prostě obě strany extrému.Díky za návštěvu i názor :)

2 0
možnosti
DV

D50a55v46i97d 96V75l47k

28. 8. 2018 12:09

Velká karma Filipe. Jinak si myslím , že je velká chyba, že lze blogovat(zejména o politice a aktuálních tématech) bez diskuse!!!! Blogy bez diskuse a tím pádem bez určité odpovědnosti autora se velmi často mění jen v jedovaté plivance a kolega Čermák je na plivance specialista. Chápal bych, že lze diskusi zrušit kvůli nějakému vulgárnímu napadání autora, ale to přece většinou řeší adminská "Lítačka-mazačka"

Měl bych takový návrh pro administraci. Co kdyby se udělala mezi blogery a možná i čtenáři anketa, jestli nezrušit možnost bologovat bez diskuse vyjma nějakých jasně definovaných důvodů typu stallking?? Bez diskuse totiž většinou sdělují své názory jen nedemokraté typu Okamury.

10 3
možnosti
Foto

Díky, to není vůbec špatnej nápad.... jen možná bych ty blogy nerušil, jen je prostě nějak vyselektoval. Autoři se stejně tímto rozhodnutím selektují z vlastní vůle.

0 0
možnosti
JC

J24i60r73i 96C65e63r18n86y

28. 8. 2018 11:52

Dobre napsano pane Vracovsky, dekuji ze jste si dal tu praci. Protoze jak se rika, aby zlo vitezilo, staci aby dobry clovek nedelal nic...

1 1
možnosti
Foto

Děkuji, přesně tak :)

0 0
možnosti
Foto

Kdybych použil částečnou parafrázi p.Čermáka ohledně nadpisu v jeho posledním blogu, tak bych mu rád sdělil, že Největšími škůdci demokracie jsou tací, kteří se brání diskuzi. Viz je zakázané diskuze pod jeho blogy.

9 0
možnosti
Foto

Ano, něco vykřiknout bez možnosti odpovědi... co jen mi to připomíná? Totalitu?

1 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,36
  • Průměrná čtenost 2123x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik