- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Ještěže jsem právě dojedl svíčkovou, Filipe, tvé způsoby týrání nás, gurmánů, jsou velmi rafinované. Zvlášť když jim jídlo zůstalo jako jedna z mála opravdu spontánních radostí života.
Díky Josefe... ať nám jakékoli radosti vydrží co nejdéle.....
Díky Jiří.... Práce s mladejma má omlazující účinky :)
Filipe, četla jsem to po půlnoci a nemohla usnout! Šárka má pravdu!
Nejen, že žrádlem provokuješ na Fcb, ale i tady! skončíš v pekle.
Skvělý. Mám zvídavý dotaz, jak se vyrobí ta "mřížka" která je naservírovaná k rybám?
Dobré ráno, díky.... Jedlý korál, cukráři ho sladí a dobarvují, tenhle byl místo obojího okmínovaný. Jinak je to jedoduchá věc z mouky, vody a oleje + dobrá pánev. Když si napíšte Jedlý korál do google vyjedou Vám poměry....
Filipe, vy jste se snad s Jitkou domluvili a trapite hladovyho kocoura pred snidani
Ahoj Honzo, pohá náhoda ale napojil jsem se rád :)
Já chápu, že jsi kuchař, ale zase žrádlo. To Ti to nestačí na FB?
Ahoj, jak vidiš... pořád mám málo :D
Vývar a kanapky. Už jsem se rozhodla!
Ryby teda nemusím, ale ten gravlax bych si teda dal.
Já moc tepelně upraveného lososa nemusím, ale gravlax mám moc rád. Po usušení ho ještě marinuju do hořčice, medu, kopru a citrusové šťávy a nemá chybu....