Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč ausgerechnet n a š e politika? Naprosto stejně to vypadá všude jinde v demokratických státech. Stačí se jen podívat na konkurenční tábory fanoušků při volebních kampaních. Jiná politika byla jen za totáče, kdy se Milouš Jakeš cítil spolu s ÚV KSČ jako kůl v plotě.:-)

2 1
možnosti
ZZ

Proč sem pletete 30 let politicky mrtvé komouše ?

8-o

0 1
možnosti
Foto

Týden po prezidentských volbách v ČR se Bůh rozhodne, že za 10 dní zničí svět. Zavolá si sv. Petra, aby přivedl významného politika z největší země, nejzalidněnější země a nějaké malé země za Alpami. Ten přivede politika z Číny, Ameriky a Fialu. Bůh jim poví, že za 10 dní zničí celý svět a aby to doma rozhlásili. Američan přijede do Ameriky, vystoupí v CNN a říká: "Vážení občané, mám pro vás jednu dobrou a jednu špatnou zprávu. Ta dobrá je, že, jak jsme doufali, Bůhexistuje a ta špatná je, že za 10 dní zničí svět."

Číňan vystoupí v čínské televizi a říká: "Mám pro vás dvě špatné zprávy. První je, že Bůh existuje, a ta druhá je, že za 10 dní zničí svět." Fiala přijede do Česka, vystoupí v České televizi a říká: "Vážení občané, mámpro vás dvě dobré zprávy. Zaprvé, právě jsem se vrátil ze summitu tří nejvýznamnějších politiků, kde všichni tleskali mým názorům, a za druhé, Babiš už nikdy žádné volby nevyhraje."

3 0
možnosti
JD

Rozhovor s paní Drtinovou je opravdu velice dobrý.

Doporučuji všem si ho poslechnout a zamyslet se! Mnozí možná prozřou :-)

Panu Vracovskému karma!R^

2 0
možnosti
Foto

Díky všem za diskuzi.... Jsem rád i za nesouhlasné názory, ostatně čtenáři jsou pro existenci blogu důležitější než autoři....

1 0
možnosti
Foto

Opravdu mě zaráží, že řada diskutujích není sto pochopit, že Filip nemá rád Babiše, ale že to neznamená, že bude nekritický vůči současné vládě. Jsem moc rád, že nevyhrál Babiš prezidentské volby, ale z Pavla zatím rozhodně nejásám, ačkoli jsem ho volil v obou kolech. Politici potřebují tlak zdola, koukáme na to 30 let jak to vypadá, když ho nemají. Tak jako jsou tu fanatici milující AB, tak tu skutečně jsou fanatici na druhé straně, kteří odmítnou jakoukoli kritiku Fialovy vlády. A to se stačí jen trochu podívat třeba na Blažka nebo Černochovou.

5 0
možnosti
Foto

Mě to nezaráží.... o tom blog je....

3 0
možnosti
LS

Varující je vaše notování si s panem Petříkem!

6 2
možnosti
ZD

Rád jsem dal karmu. Jakkoliv se snažíte (konečně) měřit stejným metrem dovolím si malou poznámku. O Babišovi jste doslovně uvedl -"jeho špatně zahrané záblesky sociálního cítění...". Jsem sice jeho volič - pro bídu jeho protikandidátů- ale rozhodně není mou modlou. Pokud bych ale chtěl opravdu měřit stejným metrem, je težké pominout věnování poslaneckého platu na potřebné účely a částka, jakou rád uvádí, která odtekla z jeho nadace. Podobné nedělá nikdo z politiků ani z těch majetných. A nechci se pouštět do porovnání, kolik procent to z jeho majetku dělá. Prostě je to fakt o kterém bych se osobně jako o záblesku vyjádřit nemohl. Jinak dobré!

A s tím co v této politické šlamastice dělat, abych si zachovali rozum pro časy lepší, doporučuji rozhovory s pane Robejškem. Přímo uvádí, po bodech, to co má v každém systému význam pro každého.

3 0
možnosti
KL

Krásně a výstižně popsáno. A hlavně pravdivě. Ono je to nakonec stejně všechno na nás...

7 1
možnosti
Foto

Tak to máme podobněR^

3 1
možnosti
LB

Filipe, opravdu si myslíte, že člověk, jenž je nositelem 14 významných vojenských vyznamenání, mj. Medailí za hrdinství udělenou Václavem Havlem, nebo nejvyšším francouzským vojenským vyznamenáním Řádem čestné legie, měl zapotřebí, aby z něj vizážista udělal výborný marketingový produkt?

Daniela Drtinová v debatě nemluví o Petru Pavlovi, ale o novinářích. To jsou legitimní úvahy o tom, jestli novináři mají právo na svůj osobní názor prezentovaný mimo médium, v němž pracují, anebo takové právo nemají. Nic víc, nic méně.

Ještě si dovolím otázku. Kolik novinářů jste viděl v průběhu volební kampaně ve flanelce? Já neviděla žádného...

7 0
možnosti
LH

Já viděl novinářku..PI. Witovskou... A oni mluvila i paní Drtinová

2 2
možnosti