- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Filipe, já bych kuchařům množení povolila. Je to možná jediná činnost, při které nevaří.
je možné dostat kuchaře z kuchyně...ale není možné dostat kuchyni z jeho hlavy...díky za návštěvu
Pomijivou práci kuchařů miluju. Je k sežrání...
Filipe, vím, že je to nezdravé, ale nemůžu si pomoct, po Vašem povídání a fotkách se prostě na noc trochu nadlábnout musím
Díky, no snad Vám nebylo na noc těžko :)
Díky za návštěvu i karmu...:)
Mají to hezký a já doufám, že se změní móda pokecanych talířů a vršení jídel na sebe, ale co už, já nejsem směroplatná, :-) ať se daří
Dobrý den Naďo, ono je ve finále jedno jak je jídlo naservírované, to podléhá trendům, ale musí být sakra dobré na chuť, to je stálice, která nehasne :)
Nádhera, Filipe! Nedávno jsem na cestách navštívil dvě různé restaurace a měl jsem pocit, že v obou vaří dobří kuchaři, Pošmákl jsem si, neměl jsem po jídle pocit jakéhosi ubití a únavy, (což se po špatně udělaných jídlech bohužel stává).
Můžu potvrdit, že když je v hospodě dobrý kuchař, svět je o něco krásnější. Koukám, že i Vy děláte svět krásnějším a to není málo.
(Mimo téma bych měl drobné doplnění k hříbkům pečeným na plechu v troubě. Hustá smetanová omáčka, která vznikne na dně plechu, je skvělá jak s čerstvým chlebem, tak zejména s rýží. Ale musí se péct pouze praváky, pak je to absolutní špička.)
Díky no snažíme se... a hříbky snad zkusím o víkendu, chtěl jsem původně do lesa dneska, ale bacil mě nějaký bacil tenhle týden, tak jsem ještě hodný a v teple..
toho kapra bych si nedal. Vadí mi tam ta pěna.
Dobrý den Petře, no my pěníme pořád.., tahle křenová byl loni náš velký hit, nejen ke kaprovi, ale i k uzenému hovězímu...Díky za zastavení.
Množení kuchařů, tak jako řezníků by zakázáno být mohlo, ale nepovolují se zákazy množení Kuchařů a Řezníků. Na mnogo.
To jistě ne, to bych si nedovolil díky za návštěvu.