Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

Výborné! R^

Přesné a jadrné!

2 0
možnosti
SR

Kyvadlo se obrací, včera rouškokritici dnes kritizují, že vláda s jejich nařízením zaspala. Všichni pamatujeme, jak primátor Hřib vyváděl, když měla být Praha oranžová. Včera jsem na DVTV viděl jeho rozhovor, kde kritizoval hygienu, že nezasáhla dříve. Když mu redaktorka říkala, proč něco neudělal on, měl krásný argument, že nemohl, protože nebyl nouzový stav. Když se ho ptala, jestli tedy chce nouzový stav, přešel na jiné téma, zase kritické. A co se týče roušek, tak na Taiwanu asi prozřel. Dával Taiwan za vzor vyřešení coronakrize a konstatoval, že tam mají všude roušky a že byl 5 x testován.

7 0
možnosti
Foto

To máte těžký, já jsem šla v pátek na nákup do naší masny a pekelně jsem se soustředila na to, abych nezapomněla nakoupit všechno, co jsem potřebovala. Protože to se mi stává běžně, jdu pro dvě věci, přinesu deset věcí a utratím neuvěřitelné peníze, ale to pro co jsem šla, nemám. Tak se tak v masně soustředím na nákup, roušku na zápěstí a najednou mi to došlo. Naštěstí je řezník v pohodě, tak mi to odpustil, nevyhodil mě. Ale asi se opravdu bát nemusí, protože to se vlastně řeší od samého začátku, všude bylo všechno zavřené a jely jen prodejny potravin, přesto nedošlo k masivní nákaze prodavačů a pokladních. Někteří to vysvětlovali tím, že tam nakažení nestráví dostatečně dlouhou dobu.

2 0
možnosti
TH

Moc nechápu vaši reakci a obavy. Proč by vás měl jako vyhazovat? Vždyť stačilo říci "slečno/paní, nezapomněla jste roušku?" Vy byste se plácla do čela a nasadila. Problém vyřešen.

3 0
možnosti
JP

Že se roušky na chvíli vydrží a jsou vlastně docela pohoda, to říkají především ti, co si je nasadí maximálně na ten nákup a jinak nemusí. Kdo musí v roušce pracovat, ten si za chvíli začne ulevovat, takže běžné jsou roušky pod nosem a podobně. Ať si roušku nosí, kdo chce, ale nedělá z druhých svým vystrčeným nosem blbce.

2 3
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu i názor...

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den a díky za návštěvu. Asi tomu nebudete věřit, ale psychologii a práci s problematickým zákazníkem celkem ovládám. Takže píšu o něčem, čím se zabývám čtvrt století, a zbytek úvah? Není to povinnost číst. :-)

5 0
možnosti
Foto

No myslím si, že byse se měl měl držet něčeho čemu rozumíte a necpat se jinam. Pokud by mě chtěl nějaký kuchař říkat co smím a co ne, tak by u mě skončil a roznesl bych to i trochu dál. Přeberte si to jak chcete.

0 9
možnosti
Foto

Neumistil se mi příspěvek, ale to je asi zřejme..

0 0
možnosti
MN

Karma karmovatá. Na rozdíl od (jako už tradičně) uplakaného a sebelitujícího se příspěvku pana Vlka na totéž téma.

5 1
možnosti
Foto

Dobrý den a díky za karmu, ale David takový není, to je jen blog, který tak vyzněl...

1 0
možnosti
Foto

Opět karma. Co nadělám:-)

5 1
možnosti
Foto

J14a43n25a 96M44a10j39o56v24á

14. 9. 2020 18:54

Já ti nevím, nejspíš bych měla krabičku roušek prostě na to, abych je tomu, kdo "zapomněl" (což se může stát) podala...

12 0
možnosti
Foto

Ahoj, no to je samozřejmé :-)

4 0
možnosti
MK

Výborně popsáno p. Vracovský(záměrně nepíšu Filipe,včera jsem byl p.Vlkem za to zkritizován). Popsal jste to přesně jak by to mělo být. Ano,lidi jsou různí,ale já si myslím,že v 90procentech toho dobrým slovem zmůžeme více než vyhazováním. A těch 10 procent zaslouží přeš hubu :-)

Je třeba věci řešit a ne jen kritizovat a říkat,že stát musí....................my jsme stát a my musíme.

14 1
možnosti
Foto

my uz davno nejsme stat.

0 6
možnosti
  • Počet článků 674
  • Celková karma 21,20
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik