Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Bohužel! Uděláme to a to, hoďte nám to tam... pro babišovy voliče neplatí. Babiš je má víc v hrsti, než si dokážeme představit!

:-)

1 1
možnosti
AK

Kdyby voliči volili špatně jen u nás.

Podívejte se do USA - zvolili Trumpa, v Itálii zase dali hlasy Salvinimu atd. atd.

Co s tím? Asi bude třeba vyměnit voliče...

Ale když se vrátím domů - voliči měli už dost těch přátel starých pořádků, kdy malí zloději přišli do vězení a velcí zloději jen do novin. A tak je přestali volit.

A že by měl Babiš kvůli 50 milionům přijít do tepláků?

Tak proč tam už dávno nejsou ti, kteří mají na triku desítky miliard?

Voliči ví, že existují promlčecí lhůty, že byla amnestie prezidenta Klause, ale pamatují si ty všechny kauzy padáků ,štábních informačních systémů, zkrachovalých bank, Pandurů, CASA atd. atd. bez jediného viníka a trestu.

A právem se cítí být jimi poškozeni.

A tak ty opravdové a upřímné demokraty dál prostě nevolí.

6 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za komentář a návštěvu, jen bych podotkl, že navrhuji voličům dát lepší program, nikoli je vyměnit...

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Ostatní strany nabízejí jen "program Antibabiš", navíc se ukazuje, že ač některé před volbami cosi slibovaly, nedělají nic nebo dokoncě přesný opak (neb jaksi zpapaláštěly).

A nemyslím si, že by byl Babiš svými příznivci považován za spasitele (už proto, že většina obyvatel ČR je zaměřená materialisticky, nepatří mezi věřící). To je jen zbožné přání jeho odpůrců, neboť označování "spasitel" umožňuje ho (a je) zesměšnění.

Babiš má tu výhodu (a zároveň nevýhodu), že je za ním hodně vidět. Ať už to udělal jakkoliv, vybudoval nepřehlédnutelný holding, zatímco tradiční politici jen tlachají a obvykle jdou na ruku těm neviditelným v pozadí, kteří je diskrétně a účelově sponzorují. Na rozdíl od nich je na Babiše velmi dobře vidět.

7 1
možnosti
Foto

Dobrý den, ano, to je pravda, ať již to vybudoval jakkoli, stojí za ním něco reálného. Což se často o "reál politicích říct nedá" a tím je rovněž přitažlivý, to je dobrá myšlenka.

2 0
možnosti
AL

Filip Vracovský:

Mínus dávám svátečně, sem bych dal i dva...R^

+10/−1

doporučit

1 1
možnosti
Foto

pane Lička, Váš příspěvek tam byl skutečně ošklivý.

4 0
možnosti
AT

Jak píšete, bohužel se o to nikdo nesnaží. Prospěch bychom z toho měli všichni. Ale nemyslím si, že AB porazí někdo s nějakým pozitivním programem. Už naše krátká novodobá historie ukazuje, že výměna vládnoucích stran se děje téměř výhradně díky neúspěchu a nepopularitě vlády předchozí. Vždyť i ANO se takto dostalo do čela.

6 0
možnosti
AL

Antoníne, neházejte flintu do žita! Podpořte takové články karmou a jejich autory nějakým svalnatým slovem.

To by bylo, aby nebylo!

:)

1 1
možnosti
AL

Vrátili jsme se z procházky s našimi psi. Rádi se ráno procházíme po našich pozemcích. Z části posekané louky, psi navolno, ptáci a zvěř, rosa a kromě zahradníka nikdo. Žádný fanatik, pytlák, pouliční vyřvávač hesel nebo jiný zfanatizovaný živočich, který by narušil tento boží ráj a klid. Za chvilku chlapec na kole doveze čerstvé pečivo z pekárny a .... jistě to znáte. Otevřu komp, podívám se, co se za tím sklem děje a všechno je, jak má být.

Fanatik zůstane fanatikem, běžní lidé se raduji ze své vzájemnosti a svět jde dál svou vlastní cestou.

Jen se tím "Babišem, Zemanem, Ruskem, Čínou, komunistama" a kdoví čím ještě se budete v budoucnu užírat, je to jedno, stejně se jednou unavíte a .....

Škoda, že v naši pekárně nepečou koblihy, po dlouhé době bych si jednu dal.

Díky za psaní takových a podobných (stále stejných) článků, o to víc si vážím své přítomnosti.

Děkuji za přečtení. :-)

1 1
možnosti
PS

P22e50t78r 36S73k23á81l43a

2. 6. 2019 8:44

Děkuji, že jste se s námi podělil o své čerstvé zážitky. Jen škoda, že jste také nezmínil teplotu vody ve vašem bazénu, jak vám řidič umyl vaši limuzínu a pokojská vyvětrala peřiny. To bychom už měli ty informace kompletní.

5 0
možnosti
PS

P92e58t28r 19S82k40á54l48a

2. 6. 2019 8:10

Díky za článek s otevřenou diskusí. Nějak nám jich tu ubývá.

2 0
možnosti
Foto

Není zač, jelikož oponenty neurážím probíhají většinou slušně, snad jsem to nezakřikl. a díky za návštěvu...R^

2 0
možnosti
AL

z článku:

Je v podstatě jedno, jestli je jeho éra vyvoláním démona, nebo příchodem lidového spasitele, díky kterému bude, či je líp.

-------------

Voliči demokraticky rozhodli. Pro fanatické odpůrce je Babiš nenáviděný spasitel nebo démon! :) Tu se ozve vesnický felčar, jindy kulisák, instalatér, pekař či jiný velikán naší společnosti a všechny spojuje jediné - nenávist a závist. Sice ho nikdo z nich osobně nezná, ale stačí novinový titulek a všem těmto nenávistníkům je všechno jasné. :)

A vědomi si své bezmocné nicotnosti pouze s bolševickým zápalem útočí na ty anonymní voliče, kteří svobodně rozhodli.

Jen se trapte, mínusujte a užírejte se ve své bezmoci cokoli změnit.

Demokratické procesy nikdy nedokážete změnit ... a to je dobře, mooc dobře.

:-)

3 1
možnosti
Foto

Dobrý den pane Lička, díky za návštěvu i komentář.

1 1
možnosti
MB

AB je radostí života mého! Čím jsem starším, vidím, že do popředí vyvstává nutkavá otázka - Proč jsem vlastně žil? Co jsem si od toho sliboval ... ?

Jsem přesvědčen, že pokud člověk není Eblý do paly, tak tam bude odpověď - Radost z potomstva, jejich vzdělání a dozor jejich samostatné cesty životem - Pomalu připravovat k předání to vlastní, bezdotační pílí vytvořené. Vedle materií i tu nadstavbu, že lze slušně žít s jednou ženou - Nebýt poskvrněn ostudou bývalého režimu - Nedej Bože být souzen a denně vláčen tiskem. To se mi skutečně podařilo !

Pak mohu bez obav vlézt do společného hrobu, aniž by zaznělo - Co to tu leze za Bureše, žvanila a korupčníka? Uvelebím se vedle svého dědy a otce a opět si pohovoříme, jako korektní lidé 3 generací. V tomto smyslu - AB lituji! Jak odpoví na otázku, to věru netuším ... Možná bude mít i pomník - K němu, se jeho blízcí rovněž budoiu plížit pouze v noci s kytkou? Děkuji, nechci ... :-)

3 3
možnosti
Foto

Díky R^, ano klidný spánek je základ. Nejen věčný :)

2 0
možnosti
Foto

I45v83a25n 72M80a83r13e54k

2. 6. 2019 7:18

Cituji. . . . . Jde o to, přesvědčit voliče dnešní koalice "Hoďte to nám, protože . . . . . . . nám jde o plné koryto. Dík za radu p.Vracovský, třicet předchozích let , kdy takovým šlo jen a pouze o voliče (samozřejmě jen do voleb) bohatě stačilo. ;-( Rv

4 1
možnosti
Foto

Dobrý den, díky za návštěvu. Je zajímavé co za poselství jste tam našel. Asi jsem mnohovrstevnější, než jsem doufal.

3 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,22
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik