Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nerad jsem v restauraci v roli "potížisty", ale jednou jsem se dost vytočil, když jsem si objednal restovaná játra, a když mi je přinesli, voněla (či spíše zaváněla) všelijak, jen ne jako restovaná játra. Přivolaný kuchař mne dostal svojí obhajobou, že předtím na stejné pánvi smažil tvarůžky v těstíčku. Nemám nic proti tvarůžkám v těstíčku, ale jen když si je objednám, ale ne, že mi jejich odér "přifaří" k jinému jídlu.:-)

2 0
možnosti
Foto

Ajajaj, tam bylo něco hodně špatně.....díky za návštěvu :-)

1 0
možnosti
Foto

S86i69l47v72i87a 49S96u40t60o

18. 12. 2019 13:37

Pokud kuchař je i spolumajitelem restaurace, jak to máme my, tak se samozřejmě pro kvalitu i čistotu roztrhá, protože na tom přímo závisí jeho další přežití a vyplacení věřitelů, kteří mu k otevření podniku pomohli.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, jasně, na vlastním je na vlastním :)

0 0
možnosti
JB

J58o42s85e14f 44B33a73r88t61h

18. 12. 2019 13:26

Výborně napsané,ted hlavně aby si to také přečetl ten,pro koho je to hlavně napsane

3 0
možnosti
JS

Vidím, že jste si vzal můj příspěvek k srdci a dal něco i z druhé strany, za to samozřejměR^:-)

2 0
možnosti
Foto

Já díky za dobrý námět a návštěvu :-)

0 0
možnosti
OS

Pěkně jste to popsal, moje zásada je, přijdu-li do restaurace a ucítím "smrad" z kuchyně a přidá-li se ještě vůně přepáleného tuku okamžitě zavírám dvéře z venku.

2 0
možnosti
Foto

Velmi dobře, díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti
PB

P30e42t44r 93B72u83r21i67a57n

18. 12. 2019 9:26

R^ vzpomínám si na nejhorší jídlo co mi kdo dal na talíř. Za socíku jsem si v bufetu v Táboře objednal špenát s bramborem. A když jsem chtěl špenát příborem trochu odhrnout směrem od okraje talíře do středu, ta špenátová skvrna se pohnula celá. Byla to krusta.

2 0
možnosti
Foto

Jakmile se v restauraci "spálíme" - tak dvakrát - třikrát, už tam příště nejedeme. Posledně - studená polévka, smažená hlíva - uvnitř kyselé.... Díky za vtipný blog... ;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Díky moc, děláte to dobře :-)

0 0
možnosti

Já bych ke hříchům přidala ještě vrozený pesimismus. Když je někdo od narození přesvědčený, že všechno dopadne blbě, ono mu to opravdu blbě dopadá. :-( Zažila jsem takové "restauratéry" - bohužel. Jinak jste to vystihl pane Vracovský. Přeji Vám krásné, šťastné, optimistické a hlavně chutné vánoční menu. :-)R^

0 0
možnosti
Foto

P13e84t87r 85O21m31e62l28k15a

18. 12. 2019 6:23

Tak nevím jestli se nemám začít bát.;-D Tobě ale karma.R^

2 0
možnosti
Foto

Bát se netřeba, ono se to poslední dobou dost zlepšuje... a navíc, napíšu i blog jak vybrat správnou restauraci ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Karma, pěkně napsáno.R^

2 0
možnosti
Foto

Díky a fajn den přeji :)

0 0
možnosti
  • Počet článků 676
  • Celková karma 21,20
  • Průměrná čtenost 2118x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik