Děkujeme za pochopení.
M17i49l81a52n 38Š93ť92a92s86t15n90ý
Nerad jsem v restauraci v roli "potížisty", ale jednou jsem se dost vytočil, když jsem si objednal restovaná játra, a když mi je přinesli, voněla (či spíše zaváněla) všelijak, jen ne jako restovaná játra. Přivolaný kuchař mne dostal svojí obhajobou, že předtím na stejné pánvi smažil tvarůžky v těstíčku. Nemám nic proti tvarůžkám v těstíčku, ale jen když si je objednám, ale ne, že mi jejich odér "přifaří" k jinému jídlu.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F96i37l17i33p 47V62r37a28c49o65v24s68k43ý
Ajajaj, tam bylo něco hodně špatně.....díky za návštěvu
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/022015/240220156A4D127DA0EFE125964BA766F0867038.jpg)
S86i69l47v72i87a 49S96u40t60o
Pokud kuchař je i spolumajitelem restaurace, jak to máme my, tak se samozřejmě pro kvalitu i čistotu roztrhá, protože na tom přímo závisí jeho další přežití a vyplacení věřitelů, kteří mu k otevření podniku pomohli.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F12i93l72i23p 72V96r28a44c58o97v33s43k17ý
Dobrý den, jasně, na vlastním je na vlastním :)
J58o42s85e14f 44B33a73r88t61h
Výborně napsané,ted hlavně aby si to také přečetl ten,pro koho je to hlavně napsane
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
J23i60ř33í 89S40c98h15m16i26d45t
Vidím, že jste si vzal můj příspěvek k srdci a dal něco i z druhé strany, za to samozřejmě
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F98i78l21i14p 85V83r14a73c65o71v50s11k91ý
Já díky za dobrý námět a návštěvu
O74l16d38ř72i23c54h 60S24c82h71n32a29b35l
Pěkně jste to popsal, moje zásada je, přijdu-li do restaurace a ucítím "smrad" z kuchyně a přidá-li se ještě vůně přepáleného tuku okamžitě zavírám dvéře z venku.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F80i54l91i73p 83V54r75a44c48o86v55s50k43ý
Velmi dobře, díky za návštěvu
P30e42t44r 93B72u83r21i67a57n
vzpomínám si na nejhorší jídlo co mi kdo dal na talíř. Za socíku jsem si v bufetu v Táboře objednal špenát s bramborem. A když jsem chtěl špenát příborem trochu odhrnout směrem od okraje talíře do středu, ta špenátová skvrna se pohnula celá. Byla to krusta.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/122022/2112202236CB7D354821E746063B49C4C60A3EC8.jpg)
M59i80r90k87a 95P34a56n36t29l82í31k79o34v27á
Jakmile se v restauraci "spálíme" - tak dvakrát - třikrát, už tam příště nejedeme. Posledně - studená polévka, smažená hlíva - uvnitř kyselé.... Díky za vtipný blog...
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
D24a32n79a 66Š65u81m26o82v62á
Já bych ke hříchům přidala ještě vrozený pesimismus. Když je někdo od narození přesvědčený, že všechno dopadne blbě, ono mu to opravdu blbě dopadá. Zažila jsem takové "restauratéry" - bohužel. Jinak jste to vystihl pane Vracovský. Přeji Vám krásné, šťastné, optimistické a hlavně chutné vánoční menu.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042021/06042021624B899F431574CA877B3FAF33E776FC.jpg)
P13e84t87r 85O21m31e62l28k15a
Tak nevím jestli se nemám začít bát. Tobě ale karma.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
F21i37l47i49p 37V18r49a75c93o79v86s90k53ý
Bát se netřeba, ono se to poslední dobou dost zlepšuje... a navíc, napíšu i blog jak vybrat správnou restauraci
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/062018/26062018A40C63E1CC4A364DF37E9A98DAFF29EA.jpg)
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/052021/31052021F02C69E9AB7CD08EB172CD35B548CA56.jpg)
- Počet článků 676
- Celková karma 21,20
- Průměrná čtenost 2118x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...