Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za blog jasná karma R^.

Je nepochopitelné, jak lidé rychle zapomínají. Neschopný kariérista je brán jako nejlepší ministr zdravotnictví ? Proč ??? Že ho měli rádi ministerští úředníci, je spíše přitěžující okolnost - viz kultovní seriál Jistě pane ministře. Že ho měl rád pan Maďar, protože ho Vojtěch poslouchal ? Opět není pro mě argument, zejména když ta epidemiologická opatření nedokázal prosadit u Babiše. A že dotáhl digitalizaci e-receptů ? To je asi jako když přijdete do cizí zahrady, utrhnete jablko a chlubíte se, že jste ho sám vypěstoval...

3 1
možnosti
IK

To je ale opičárna. Nazpíval novou písničku a stal se opět ministrem.;-D Mělo by se nejdřív zdůvodnit, že byl bezdůvodně odvolán.

0 0
možnosti
Foto

A mohl by to odůvodnění nazpívat s premiérem jako duet... Babiš by tam mohl rapovat ;-D!!

1 0
možnosti
Foto

Máme tu takový "matematicko"-písmenný oříšek:

AB > AV - AV < RP

AB > RP - RP < JB

AB > JB - JB < PA

AB > PA - PA = AV

Kolik kombinací, než z toho hybatel AB konečně vytěží stát jako firmu?

Chybí mi emotikon se zavázanou hlavou a vytřeštěným zrakem ;-)

P.S.: matikáří líběj vodpustit - bohapusté plácání nesmyslů. Ovšem nákaza chycena okem skrzevá Médium, nebo Rare? ;-D

2 0
možnosti
MK

Tak úplně s vámi nesouhlasím. Vojtěch loni v létě nějaké názory měl. Ty ovšem byly v rozporu s předvolební strategií ANO a proto byl exemplárně odejit.

A protože se ukázalo, že je v tomto odcházení dost dobrý, bylo rozhodnuto tento postup zopakovat před letošními parlamentními volbami. Když on sám má žaludek na opakovanou roli fackovacího panáka, tak ho přece nebudu litovat.

3 0
možnosti
Foto

No jo, jenže on ty názory měl jen do chvíle kdy jo šéfko okřikl....

0 0
možnosti

R^

Filipe! Adam Vojtěch byl Babišův nejlepší ministr zdravotnictví. Měl připravenu reformu zdravotnictví v rámci našeho postkomunistického zdravotnictví, kterou díky koronaviru nestačil realizovat. A už nestačí! Měl smůlu, že není lékař, a že s Babišem držel více než s lékaři. Věděl, co je nutné, ale nesměl to realizovat! Možná by měl mít naši úctu, když místo poklidného místa diplomata, opět přijal žhavé křeslo ministra v Babišově vládě. Je mladý! A nemá odvahu utíkat před žumpou, která se na něho valí!

:-)

1 0
možnosti
Foto

dobrý den, i jeho osobním neštěstí je dle mě fakt, že to dobré loni v létě smazal....

0 0
možnosti
Foto

Možná by bylo lepší dát to zpět Rathovi. Pak bychom byli teprve světoví.

4 0
možnosti

Bylo by to stylovější! :-)

1 0
možnosti
Foto

Komediální je celý ten přístup vládnoucích kast k vytestované epidemii. Změny na postech jsou jen kosmetické, aby uklidnili své věřící.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, i vaše vidění světa je otázkou víry, tak si ji nebudeme vyčítat....

1 0
možnosti
Foto

helejte.. ale je z nich nejhezčí:)) jenže...

musím svého plyšového lva ze svého blogu vzít zpátky, zpětně se šourám po kolenou odprosit za vyhozeného Prymulu - sice s vagonem másla na hlavě, ale aspoň v té hře o nejkrásnější princeznu ční dodnes v tom, že evidentně tato princezna - mluvila-li, věděla, o čem mluví. A nadto - vrátila by nás do dob, kdy i kdyby nakrásně chtěla;-D - nedávala by špatný příklad obarvené kštice v časech této nakázané nemožnosti:)));-)

1 0
možnosti
Foto

Jmenování púlukovníka.. no to by lidi asi skutečně šly do ulic, ač se domnívám, že jako jediný uměl říct i šéfovi ne... bohužel je čiperný ve spoustě jiných ohledů a empatie je slovo, které nikdy neslyšel :)

1 0
možnosti
RP

Musím říct, že kdyby nepřišel Covid tak by Vojtěch byl možná úspěšný ministr. Byla na něj a jeho změny které uvedl v chod chvála nejen v naší krajské nemocnici. Babišovi schvalují volbu protože Vojtech je už s chodem na ministerstvu seznamen a na těch pár měsíců tam nemá cenu dávat někoho nového. A co kdyby zase neměl čistý štít;-).

7 0
možnosti
Foto

Se začátkem souhlas, jelikož já ho ale kvůli tom u létu považuji za přímého spoluviníka neštěstí, rád ho zpět nevidím....

0 0
možnosti
MB

Proč diskuse prudí ? Konečně Vláda plní svůj slib a jsme světoví ! Obsadili jsme hezké 2 místo, v počtu zesnulých, v přepočtu na obyvatele. Nikdo na nás nemá! Která země vytasí tolik odborníků na post ministra zdravotnictví ? Už na to přicházejí, i ty babky důchodkyně - Pevné jádro voličstva. Původně jsem smýšlel o Rouškovném II za 7.500 Kč. Dnes již pomýšlím o 10.000 Kč ! ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Hlavní je nekoupit zbytečně draho :) Díky za komentář...

1 0
možnosti
  • Počet článků 660
  • Celková karma 22,94
  • Průměrná čtenost 2138x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik