- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Právě jsem si představila utrpení šéfa, kterému je jeden z těch zoufale mála zaměstnanců z nějakého důvodu nepohodlný... Jsem hnusná, co?
Neee, realistka Díky za návštěvu
Když člověk něco umí fakt dobře a dělá to srdcem, tak je prakticky nenahraditelný v kterémkoli oboru
PS: Opravte si "navíc obororu rozuměl"
Filipe, pěkná story. Dík.
Kruciiin teď jsem si vzpomněla, že nevím, co budu vařit
Dobrá fotka
Díky Bohunko , ne od založení jsem na profil nesáhl, chtělo to lehký "refreš" :)
Děkuji za příjemné počtení z Vaší kuchyně .
Hezké, necovidové a nepolitické, tak to mám ráda.
Hihi, já si teď docela užívám... jsem už jen DPČ a skoro se o mě perou.
Filipe, přečetl jsem si velmi rád. A mezi námi - dobrou restauraci dělá jen a jen dobrý kuchař. A těch je nějak málo. Přeji Vám, ať se daří a mějte zdraví.
Děkuji Pavle a vše dobré i Vám :)
Filipe, měl jsem to podobné jako David, jelikož jsem byl dříč, tak jsem nebyl vyhozen ani když jsem představeným řekl od plic co si o nich myslím. Dokonce mě chtěli všude udržet, když jsem se rozhodl jít jinam. Tak jsem vystřídal více míst ve svém oboru. Všude mě rádi zaměstnali, ale jak jsem zase zjistil jejich podrazy a řekl jim zase své mínění, plaval jsem jinam, kde jsem doufal na poctivost zaměstnavatelů. Hoši, povedený konec týdne
díky Horste za komentář a přání rád opětuji... :)
Jo ... podotýkám, že jsem neměl žádnej průser ... jen jsem řekl co si myslím.
Jasně Davide... já taky dával loajalitu jen těm kdož si ji zasloužili... díky za návštěvu