- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jooo! Je to přesně tak!
Dvakrát, třikrát i stokrát překonat pád na hubu má větší hodnotu než snadný úspěch.
Vzpomněl jsem si na dávnou písničku od skupiny AG Flek: "Tak to jezdívá"
https://www.youtube.com/watch?v=wjG1YGbfXaA
...
Mám pro vás návrhy hesel:
Naše jídla jsou vypečenější než Zeman.
Zde vaříme bez dotací.
Já už jsem v jednom blogu psal, Becheriovkova zmrzlina s tabackovou oplátku, MZ
U toho prvního případu jste si ale jednu opravdu zasloužit. Nabízet kosteleckou uzeninu .....
Filipe, to vznášení a následné dostávání po čuni nastává v každé profesi. Mohl bych o tom vyprávět
Soucítím s vámi pane Vracovský, holt život někdy uštědří nečekanou ránu, zrovna když to člověk vůbec nečeká, karma. . . . . Že by "pro dobrotu na žebrotu?"
Díky za návštěvu :) V mém případě platí... škoda rány, která padne vedle
To muší bejt. Bez toho by ten život ani nebyl život, natož nový další vznášení se
Tááák, bejt pořád nahoře, jeden by ani nevěděl, že se vznáší :)
My. co jsme již nějakou tu chvíli doma, vaříme pro naše drahé polovičky sami ( nenecháváme si donášet obědy z restaurace, anebo nedejbože z nějaké pečovatelské služby), zažíváme ty pocity euforie a občas i zhrzení a zmaru dennodenně. Důležité je, nenechat se odradit... Někdy - když to jinak nejde a strávník váhá, pochválím si své dílo sama, jindy, pokud se skutečně nepovede (např. připálí nebo přesolí), raději moudře mlčím... No jo," kdo nic nedělá, nic nepokazí..." Ale ta radost, když oběd chutná... A pokud se někdy ujme vaření manžel - chválím a chválím... Už ze samé radosti, že si to sám jednou zkusil... . Díky, Filipe.
Díky za návštěvu i fajn komentar
Jé, Filipe, Vy jste invenční člověk!
A však to znáte...není člověk ten...
Jen to nevzdávejte, a dál vymýšlejte tak, jak Vás to baví.
Hezky jste to napsal!
Díky za návštěvu, vymýšlím o sto šest
Super, hodně dalších hodně dobrých nápadů. Musím se po vás poohlédnout, dobrý oběd by bodnul. :-)
Díky moc, jsem už nějaký čas na volné noze, takže k "ochutnání" na festivalech, soutěžích, gastrovečerech apod.