- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Potěšení na mé straně, děkuji :)
Jojo, to platí nejen v kuchyni. Zrychli.
Hele... A co v takové situaci s kuchařem flegmatikem?
Kolikrát ten flegmatik napáchá méně škod než cholerik :) Díky za nahlédnutí.
Byly doby, kdy jsem si ty oslí rady svých manažerů, že mám být flexibilní(pérovací), asertivní(splachovací) a dynymický(rychlý jako blesk), bral k srdci, ale když jsem se tím vším stal, bylo to stejně málo. Manažeři už s tím většinou přestali, ale když to přeci jen některý zkusí, zeptám se: "Vidíš snad, že by mi narostla ještě jedna ruka nebo noha"?
Jinak před prací kuchaře hluboce smekám. Zažil jsem párkrát za vojnu směnu v kuchyni a vím, že tam práce nikdy nepřestává a nekončí.
Ono povolaných je mnoho, vyvolených už méně, a to platí i o manažerech :) Díky za návštěvu
A tak každý má den blbec:-)))
Jen u někoho se přenáší i na druhé.
Hlavně, když víte jak na to, Filipe!
Tak ať je těch dramatických momentů v kuchyni co nejměně!:-)
Bez těch momentů by tomu scházela ta šťáva :) Díky.
Nojo. Mam v pribuzenstvu hned nekolik kucharu a kucharek, protoze kdy se lamal socializmus, bylo to pry vynosne remeslo.
Ale presto tvrdim ze nej chutnejsi jidla vari moje ze vsech nejlepsi.
Dnes to byl treba zeleny Spargel na panvicce s nudlema (ne z nosu) sunkou, cerstvejma byliknama a mozarellou.
Jo, chřest je vděčná surovina, dobrou chuť :)