Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

pěkně se čtete. díky

1 0
možnosti
Foto

Potěšení na mé straně, děkuji :)

0 0
možnosti
Foto

Jojo, to platí nejen v kuchyni. Zrychli.

Hele... A co v takové situaci s kuchařem flegmatikem?

1 0
možnosti
Foto

Kolikrát ten flegmatik napáchá méně škod než cholerik :) Díky za nahlédnutí.

0 0
možnosti
Foto

Byly doby, kdy jsem si ty oslí rady svých manažerů, že mám být flexibilní(pérovací), asertivní(splachovací) a dynymický(rychlý jako blesk), bral k srdci, ale když jsem se tím vším stal, bylo to stejně málo. Manažeři už s tím většinou přestali, ale když to přeci jen některý zkusí, zeptám se: "Vidíš snad, že by mi narostla ještě jedna ruka nebo noha"?

Jinak před prací kuchaře hluboce smekám. Zažil jsem párkrát za vojnu směnu v kuchyni a vím, že tam práce nikdy nepřestává a nekončí.

1 0
možnosti
Foto

Ono povolaných je mnoho, vyvolených už méně, a to platí i o manažerech :) Díky za návštěvu :-)

0 0
možnosti

A tak každý má den blbec:-)))

Jen u někoho se přenáší i na druhé.

Hlavně, když víte jak na to, Filipe!

Tak ať je těch dramatických momentů v kuchyni co nejměně!:-)

1 0
možnosti
Foto

Bez těch momentů by tomu scházela ta šťáva :) Díky.

1 0
možnosti
VV

Nojo. Mam v pribuzenstvu hned nekolik kucharu a kucharek, protoze kdy se lamal socializmus, bylo to pry vynosne remeslo.

Ale presto tvrdim ze nej chutnejsi jidla vari moje ze vsech nejlepsi.

Dnes to byl treba zeleny Spargel na panvicce s nudlema (ne z nosu) sunkou, cerstvejma byliknama a mozarellou.

1 0
možnosti
Foto

Jo, chřest je vděčná surovina, dobrou chuť :)

0 0
možnosti
PK

..jo,jo kuchař ten těžký úděl má...R^;-D

1 0
možnosti
Foto

Ale celkem to jde ;-D, díky :)

0 0
možnosti