Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky moc všem za návštěvu i komentáře, kterých si vážím :)

0 0
možnosti
PB

P92e72t66r 20B62u77r90i62a38n

12. 3. 2021 22:30

Karma. Původně jsem chtěl napsat obsáhlejší komentář, ale takto to postačí.

0 0
možnosti
Foto

Zdravím. Pod to se Vám klidně podepíšu. Tiskovku jsem viděl jen sestřih, jako celek ji tedy nemohu soudit. Výňatky z tiskovky, co jsem četl, tak byly prázdné floskule. Hlavně nepřesvědčivá tvrzení typu "my musíme přesně říci, kdy se vrátí děti do škol, kdy se otevřou ty a ty provozovny". To nedokáže říci nikdo. Mění se to v čase. Můžeme říci za jakých okolností a to už tu máme PSA. Prázdné a nepřesvědčivé to bylo.

1 0
možnosti
RE

Jen se divím, čemu se všichni furt divíR^

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

J35a49n 35Š85i87k

12. 3. 2021 15:50

Tak jasně, každý ví, jak věci řešit. Hlavně, když se ho to netýká a nemá žádnou odpovědnost. Ale ví... Tak například v místních diskuzích by se našlo minimálně několik stovek vůdců národa, epidemiologů, koordinátorů očkování nebo ředitelů nemocnic či policie. Co na tom, že bez vzdělání, to přece není potřeba. Důležité je se ke všemu vyjadřovat a radit ostatním a žvanit a žvanit a žvanit. Ale pozor, nedělat nic! Na politické scéně je to nemlich stejné zleva doprava. Jediné štěstí má naše republika v tom, že funguje zdravotnictví, hasiči, armáda, apod.. A také šikovní lidi v průmyslu. To je naše štěstí, jinak zajdeme na žvanění. Trefil jste to jako vždy. Otázka jen je, koho v říjnu volit? Hezký den

2 1
možnosti
Foto

Piráti se STAN nás v případě jejich volebního vítězství určitě zachrání.

Zbytky našeho národního majetku dostane zahraniční šlechta (Liechtensteinové jsou již natěšení), zahraniční církve a sudetští Němci (zločinné Benešovy dekrety přece musí být zrušeny). Ze západních zemí v rámci humanitární spolupráce převezmeme muslimské imigranty, přes západní firmy budeme nakupovat čínské šunty a hned bude líp.

ODS, TOP09 a KDU-ČSL je v tomto programu určitě podpoří.

2 1
možnosti
MV

Raději nevědět, odkud tyhle "nápady" čerpate.

3 1
možnosti
PN

P97e27t85r 41N46e41d29v76ě56d

12. 3. 2021 12:25

Líbí se Vaše úvaha, i hudba. Ta zmíněná tabulka naděje, jak ji v rádiu obhajoval pan Jurečka mě pobavila. Oni sice prý nemají přístup k datům, ale s nějakými odborníky na základě dat ji dávali dohromady. Určitě někteří budou i té tabulce tleskat a říkat jak je to úžasné proti vládním výplodům. No, za mě je škoda, že si ODS přivázalo ty dvě koule k noze. A budou-li vládnou Piráti? Nedávno jsem viděl na ČT interview s paní Richterovou potencionální ministryní práce a soc. věcí. Móóóc zajímavý rozhovor. Jak neodpovědět na otázku moderátora...Pan Michálek? Nevím, nevím jak by rozhodoval pod drobnohledem a tlakem. Dtto i pan Bartoš.. Nejsem zrovna optimista co se týče nových koalic a tak to úplně v klidu půjdu hodit ANO, třeba nás bude hodně a budeme pokračovat v těch živých diskusích :-)

1 1
možnosti
JH

V nedávném volebním průzkumu největší nárůst zaznamenala kolonka Nevím. Jsem přesvědčený, že v letošních volbách - pokud by kandidovala - suverénně by zvítězila strana Nevím - nemám koho volit.

Autorovi závidím tu jeho důvěru v ty naivní, pirátské tlučhuby :-)

1 2
možnosti
JR

J65a54n 16R35á94ž

12. 3. 2021 11:35

Kdybych chtěl jít k volbám jen proto, že někoho nechci, a chci změnu za každých podmínek, tak to mám těžké. ANO, SPD, KSČM a ČSSD jsou nevolitelné z principu. Koalici "SPOLU" volit nemohu jednak kvůli mému odporu k dlouhodobé politice Top09 a jednak kvůli osobě Fialy, který koalici vede. No a představa, že Bartoš bude premiérem a hlavně, že Piráti chtějí obsadit post ministra vnitra Michálkem, mne děsí víc, než hrůzná představa Babiše v čele vlády.

Takže zatím u mne zatím vyhrává vůle k volbám nejít a respektovat v tichosti i možná se skřípěním zubů, jak volby dopadnou. Stejně, jako jsem udělal po prezidentských volbách, kdy ani jeden kandidát mne "nepřinutil" ve druhém kole jít volit.

0 1
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 23,56
  • Průměrná čtenost 2111x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik