Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen jsem zahlédla nadpis, špitla Curt Cobain a už jsem Váš blog fofrem rozklikla. Děkuji za milou vzpomínku a dovolím si povzdechnout: ten čas snad nemá rozum. A Vám, Filipe: R^V

2 0
možnosti
Foto

Letí jak spladeny... Diky:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Svojho času mi už liezol na nervy. Nirvana hrala u nás od rána do večera... mladší brat pilne cvičil pritom na gitare. Potom ďalší mladší brat a aj ten najmladší. Síce tí poslední dvaja už nie na Nirvane, to prepásli. :-)

K tej rivalite medzi depešákmi, metalistami atď. V škole nám pustili vrámci angličtiny film Help. Boli sme "metalová" škola. Takže všetci povinne ohrnuli nosom. Celý ten metal bolo veľké divadlo. Keď sa človek preniesol časom dopredu, je to dnes na smiech. Idolmi mnohých hudobníkov boli práve The Beatles. Vrátane tých z metalovej scény, ale aj Kurta Cobaina, alebo Dave Grohla. Pre pobavenie: https://www.youtube.com/watch?v=lcF0O9lLb6Y :-)

1 0
možnosti
Foto

Ano, spousta metalu osmdesátých let zní dnes úsměvně archaicky, ale třeba při Painkiller od Judas z devadesátého se mi ježí chlupy ještě dneska :-), a nevím proč, i v nejtvrdším období muziky kterou jsem poslouchal jsem miloval "Stouny".Díky za pěknej komentář :)

1 0
možnosti
Foto

Zrovna včera jsme se tomu s Michaelem podivovali, že už je to čtvrt století ... strašně to letí! Hezká vzpomínka, miluju nostalgii, jen jsem vždycky v šoku, kolik už je toho za mnou;-)R^V

1 0
možnosti
Foto

Tak mi to přijde včera... díky za komentář.

0 0
možnosti
MV

dekuju za vzpominku na machra!

1 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu Marku :-)

0 0
možnosti
AC

Díky za pěknou připomínku. Na hudbě Nirvany, potažmo grunge, jsem také vyrůstal, i když byl už Cobain dávno po smrti.

Bohužel po grunge jakoby už rock z mainstreamu zcela zmizel. To, co přišlo po nich, byl už jen slabý odvar. Jsem docela zvědavý, zda se rock dočká ještě znovuoživení.

Btw. Víte, kdo byl původním autorem onoho citátů na rozloučenou? Pokud ho neznáte, zcela doporučuji si jeho tvorbu poslechnout. Byl to Kurtův oblíbenec Neil Young. Nejlepší alba "Harvest", "Harvest moon", "After the goldrush", "On the beach" a pak také jeho tvorba v rámci CSN&Y. Bomba. :-)

4 0
možnosti
Foto

Já ho Neila začal poslouchat až při spolupráci s Pearl Jam, ale proposlouchal jsem se i ke starší tvorbě, díky za pěknej komentář :)

2 0
možnosti
BK

R^, moc hezký blog, děkuji:-).

2 0
možnosti
BK

PS. Ano, lépe shořet, než vyhasnout;-). Ta slova podepisujiV.

1 0
možnosti
Foto

Potěšení na mé straně :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,08
  • Průměrná čtenost 2116x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik