Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky moc všem a omlouvám se, že jsem tentokrát mlčel, ale čas na souvislou diskuzi scházel :)

0 0
možnosti
DV

D95a80v29i72d 59V65l40k

13. 3. 2019 14:32

Dobře napsáno souhlasímR^

1 0
možnosti
PH

Máte pravdu, a hlavně máte pravdu s těmi sliby. Většina z nás je blbá a nechá se zase opít rohlíkem od panáka, kterej si půjde na Hrad nahonit ego.

1 0
možnosti
Foto

J36a79n 38Š50i92k

13. 3. 2019 9:16

Souhlasím. Karma R^

0 0
možnosti
MB

Zeman, Zeman, nó počkejte - Již si vzpomínám! Miloš! Ten přerostlý, hradní repetent , co opakuje třídu! No, tělocvik mu i omlouvám,ale to chování! Na snížené známce musím trvat! Přestože již všechno řekl - stále vyrušuje! Neukázněný! Minule byl vyslán do kabinetu pro vycpanou vránu. Stále se nevracel, hrůza! Vypil líh naložené užovce a v kabinetu usnul! Po probuzení mumlal, že v klenotnici to bylo lepší! Stále nesrozumitelně volal - GANBEI! [čti gan bej]. Vzala jsem slovník a zjistila, že jde o čínské "Za draví" ! Co se tomu chlapci honí hlavou nevím - Co z něj jednou vůbec bude ? ... :-)

1 0
možnosti
LH
LH

Já jen furt čekám na toho pasaka co za ty 4 roky nás spasi ty co se zatím nabízí sami hmmmm veselá bída...

0 0
možnosti

Pořád lepší než bída reálná, fungující!

0 0
možnosti

K poslednímu odstavci bych podotknul větu Miloše Zemana, že jen blbec nemění svoje názory. Ale on sám se mění k horšímu. Už přestal chodit mezi lid. Choroby ho zjevně sužují a nebýt té hradní suity, byl by na zaslouženém odpočinku. Díky svým chorobám může být už nebezpečný.

A nebezpečí, které vnímá autor, může být veliké! Příliš mnoho našich občanů nemyslí, jednají emocionálně a volí podle falešných slibů. Naštěstí máme pár novinářů, kteří společnost vychovávají ke svobodě a demokracii. Pomáhejme jim v jejich mravenčí práci! Je zde příliš mnoho zloduchů, kterým je budoucnost naší země lhostejná!

2 0
možnosti
DH

Aha, tak z toho příspěvku lze pochopit proč Ty, Bohumíre zásadně neměníš žádný ze svých názorů, kterými nás tu neustále dokola oblažuješ.

1 2
možnosti
  • Počet článků 679
  • Celková karma 21,56
  • Průměrná čtenost 2120x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik