Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D61a75v88i27d 19V16l64k

9. 3. 2020 12:49

Tohle mám stejně, jen už dávno. I když taky si vzpomínám, jak jsem jel se svojí přítelkyní někdy v 95 asi na Drákulu s Františkem a jeho přítelem a stál jsem mezi nimi na pánech u toho velkého korýtka a čůrali jsme a já si uvědomil , že jsem jako obložen homosexuály a jestli náhodou třeba nekoukají a Franta to nějak vycítil a ucedil, "Stejně ho máš nic moc!" ;-DA začal se řehtat. Já prostě tohle vůbec neřeším, kdo je na co? Prostě no a co??;-D

1 0
možnosti
Foto

Jasně, neřešit, to je nejvíc, dokonce víc než se v tom šťourat, byť s dobrým úmyslem. Jednou přijde doba, že to tak budou mít všichni :-), díky za návštěvu i dobrej komentář Davide :-)

0 0
možnosti
Foto

úplně bych tenhle blog přehlídla, jsem v poslední době nějaká háklivá na všechna ta témata, za kterými lze čekat konflikt. Naštěstí jsem nepřehlédla, protože jsi to napsal tak...prostě normálně.

Jo. Tobě se líbí holky, mně chlapi, ty umíš vařit, já neumím nic...ale tolerance není nikdy dost.

Díky.

Mimochodem, hrozně se mi líbí slovo rondon. Donedávna jsem ho neznala, nějak jsem netušila, že to, v čem kuchaři chodí se nějak speciálně jmenuje. Rozhodně to zní vznešeně :-).

3 0
možnosti
Foto

Díky moc za návštěvu i komentář.... a jak se říká v televizi...rondon, není kondom, ten jednou oblečeš a už nesundáš ;-D

0 0
možnosti
Foto

Filipe dávám karmu ;-) vsichni jsme "jen" lidé.

2 0
možnosti
Foto

Díky za návštěvu i komentář :)

0 0
možnosti
Foto

Filipe velmi moudrý postojR^

1 0
možnosti
Foto

Díky Pavle, za souhlas a návštěvu :-)

0 0
možnosti
BG

To je od Vás opravdu moc milé. :-) Aspoň za mě a za partnera děkujeme za podporu. R^

2 0
možnosti
Foto

Není zač, já díky za návštěvu.

1 0
možnosti
PB

Karma. Žij a nechej žít. Pod takovým to blogem se asi nehodí napsat, že mám rád Roba Halforda, že? Nebo jo?

3 0
možnosti
AL

Beztak to ta paní tak tvrdě nemyslela. Zkrátka, nemá homosexuály ráda nebo ji jsou odporní atd. Možná ji manžel zahýbá či utekl s jiným, nebo měla svou zlou chvilku, kdo ví. Lidé, vědomí si své anonymity bývají často, však víme.

I homosexuálové bývají někdy škodolibí. Letěli jsme do Madridu a za námi pořád mladým manželům plakalo miminko. Přes uličku sedící Marek povídá Mirkovi: "Vidíš, to jsou ty následky smíšených manželství". :)

Je dobře, že už se nemusí skrývat a svou orientaci tajit. A jak se umí na Prague Pride rozparádit. :)

Děkuji za bezva článek a dnes dávám karmu s Lavazzou a jablečným závinem.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Předpokládám , že to nemyslela doslovně. Ovšem je to pro mě příklad té netolerantnosti. A škodolibost se skutečně nevyhýbá nikomu. Prague Pride jde mimo mě, ale považuji to za výhodu dneška, že ne každé akce se musíme všichni zúčastnit... a díky za dezert.:-)

3 0
možnosti
Foto

Filipe, na muchlající se ženy se mohu zálibně koukat a na to to jejich dovádění v posteli, ale na dva muže ne, ti mě nevzrušují. Muži by neměli dovádět na veřejnosti. Tak to mám já. Asi to vidím podle sebe, chlapa dokážu kamarádsky bouchnout do zad, zmáčknout pevně ruku. Tobě R^:-) a povedený nedělní den i když ten dnešní patří ženám...

3 0
možnosti
Foto

R^Filipe, karma. Hezkou neděli:-)

2 0
možnosti
Foto

Díky a pěknou neděli i Vám :-)

1 0
možnosti