- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V naší dělnický jídelně by kuchař pan Burda za dršťkovou emulzi asi dostal do držky.I když včerejší menu při 30 stupních: Bratislavská s knedlíkem ,Moravský vrabec se zelím, sekaná s bramborovou kaší a smažený sýr s hranolkama by taky zasloužily domluvu,ale chlapi z fabrik se prostě chtějí nažrat. Dal jsem dekačku,ale moc lehký to teda nebylo. No ni valím skládat chleba a dneska přijedou "Kozy" z farmy tak budu třídit mléčné výrobky.Prima blog kamaráde
Jasně, v tom vedru je třeba zařadit i něco odlehčeného Díky moc a trošku chladnější a fajn den přeji.
jezisi kriste...to je krasny - ten zaver o rizecku na maslicku a tech vdolcich
ja bych si prosil pridat!!!!
Díky Marku... věřte, nebo ne, zrovna si tu pouštím Ninu...léta jsem ji neslyšel, ten blog jsem (v dobrém) ještě nevstřebal
První, větší částí blogu jsem se dobře pobavil!
A závěr, to je klasika, velice souhlasím Svíčková, taková domácí, krásně jemně voňavá, u nás tento týden bude...
Smích je kořením života, dobrou chuť Marku.
Ano, ceska jidla, ja uz v patek dostal chut na dusenou mrkev a kedlubny s brambotrama a varenym hovezim z polevky. Po snad 50. letech jsem si na tom zase pochutnal.
Dobrý den, díky za podívání
Vzdycky jsem si myslela, že svíčková je zdravá, padne na ni spousta zeleniny. Svíčková je nejlepší...
Ne, na másle smažený vdolky ne, přece v troubě na sádlem potřeném plechu, teda ty frankfurtské...
Dobrý den, jasně... na másle jsem smažil ten řízek :)
Miluju českou klasiku, Filipe, klidně třeba úplně obyčejnou sekanou, vždyť i v ní je kus pořádnýho umění. Asi si ji dám za chvíli k obědu
Díky za návštěvu a dobrou chuť
šmarja, to jsem se rozesmála...díky :-). (neposlušně dobrý vdolek :-)))) )