Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, napsal jste to skvěle. A věřím, že to tak i máte v sobě, protože Vás čtu rád a z Vašich blogů to tak nějak teče.

Karma a pěkný den. R^

1 0
možnosti
Foto

Vážím si toho, fajn den i Vám :-)

0 0
možnosti
Foto

souhlasím s vámi pane Filipe že zlé i dobré lidi je možno najít všudeR^

spíš mě zaráží, že když tu někdo na případě islámských teroristů argumentuje a dokazuje, že všichni muslimové jsou špatní, tak to házení do jednoho pytle najednou nikomu tak moc nevadí a kdo na to upozorní je hned obviněn ze sympatií s islámem- jak jde o církev tak najednou všichni souhlasí s tím, že špatnost je prostě součástí lidské podstaty a chyby určité skupiny by neměly být vztahovány na celek-prostě je tu dvojí metr-jinak za mě karmaR^

1 0
možnosti
Foto

Díky... rozhodně všochni muslimové nejsou špatní, stejně jako křesťané dobí, není to náboženství.

0 0
možnosti
AR

Ano, tak už to v životě chodí. Bohužel mnozí ateisté to nikdy nepochopí.

4 0
možnosti

R^

Dík za upřímnost! Je to tak. Jsme jen lidé, hříšní lidé. A potřebujeme pomoc...

:-)

4 0
možnosti
KN

K41a30r14e89l 97N89o70v45á82k

27. 3. 2019 18:03

Karma. Krásné, inspirující vyznání.

4 0
možnosti
JZ

Zasloužená karma R^:-)

3 0
možnosti
JJ

J95a22n 90J86í91l91e74k

27. 3. 2019 16:41

Ateistická veřejnost nevidí ty farní komunity, kde se lidé o sebe zajímají. Nevidí hospice, nevidí školy, kam rodiče s nadšením dávají děti ve víře, že budou kvalitně vyučovány. Oni ani netuší, že bez té instituce, kterou jak říkají k víře nepotřebují, by ti lidé s vírou v to, že cokoliv pro toho nejmenšího učinili, pro Krista učinili. Stále jen melou, mám víru a církev nepotřebuji. Jak říká apoštol Jakub. "Jeden má víru, druhý má skutky, ukaž mi tu víru bez skutků a já ti ukáži svou víru na skutcích."

6 0
možnosti
Foto

Ano, to je jeden pak překvapenej, kolik se toho v rámci těch komunit může odehrát. Sám jsem byl jedním z těch překvapených. Díky za návštěvu.

2 0
možnosti
Foto

Filipe, já myslím, že je to naprosto výstižné. Jak je někde člověk.... vždy hrozí nějaký zájem či odklon. Já osobně v diskusi na toto téma říkám žij a nech žít. Osobně se neztotožňuji s katolickou církví, nechal jsem se pokřtít ve svým 24 letech. Víra je víra, nedá se naordinovat, na to se musí přijít a uvěřit. Přesto čtu a rád poslouchám prof. Piťhu. Bible je plná úžasných knih, které ve svých podobenství popisují život. A osobně mám rád 1. Kor. 13 kapitolu - je v ní vše.

4 0
možnosti
Foto

Přesně, žít a nechat žít. Vůbec nechápu soudit lidi podle náklonosti k prof. Piťhovi, nebo Halíkovi. Volit Losnu nebo Mažňáka... Od toho jsme svobodní lidé.Nemusíme spolu ve všem souhlasit, ale důležité je hledat věci, které lidi spojují, nikoli je rozdělovat. Díky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,16
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik