Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Filipe, Endy má příjemný hlas, díky za blog!R^:-)

1 0
možnosti

Filipe, díky za tenhle blog. Já v současnosti připravuju časopis pro kryrské mykology a líbily se mi fotografie vašeho kamaráda. Buďte tak hodný, napište mi na 602747565@seznam.cz, já bych vám poslal "polotovar" časopisu, abyste případně věděli, do čeho jdete.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den ok, ukázku rád přepošlu...

0 0
možnosti

R^ Čirůvky jsou mé podzimní favoritky, na loukách se teď houfně vyskytuje čirůvka dvoubarvá (shora bílá káva, nožka fialová). A všechno, nejen čirůvky, roste v čarodějných kruzích, a to v nebývalém množství.

2 0
možnosti
Foto

Ano, ono se letos vůbec daří. Btw. řada těchto podzimních houbiček díky letošnímu chladnějšímu počasí hojně rostla i přelo jaro/léto...

0 0
možnosti
Foto

Lituji let, kdy jsem neznala masáky a holubinky...! :-)R^

2 0
možnosti
Foto

No, jsou to pochoutky :-) Díky za nákuk :-)

1 0
možnosti
Foto

Filipe, krása!!! Hned zítra vyrazím, něco musím najít!;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Super, taky se chystám zítra, nebo pozítří zase :-)

0 0
možnosti
Foto

Krásné fotky, i houby dávají klobouk dolů R^R^ příjemné i z nich poskládané videoR^

1 0
možnosti

Filipe, to je fakt nádherný blog!

Sice už houby sbírat nemůžu, ale mám je ráda. Na koukání, ale především na vaření.

Líbí se mi to množství druhů. Ty, co jsi sem dal neznám vůbec. A jsou to fešandy:-)))

Takže díky moc!

2 0
možnosti
Foto

:-)Marie rádo se stalo, bylo nám potěšením

1 0
možnosti
PK

Je to tak, vždy když sejdu z asfaltky do lesa, vždycky najdu, nebo vidím něco co jsem před tím neviděl, jen škoda že je na další objevy tak málo času.R^R^R^

1 0
možnosti
PK

za chybějící čárky v textu se omlouvám...

0 0
možnosti
ND

Povedený blog, Filipe, fotky bájo, houbičky já jedině tradiční a vůbec nejlepší lišky, tyhle barevné né :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 653
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 2117x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik