Děkujeme za pochopení.
J96a34n77a 98S55l11a16n29i40n48o73v13á
Jako černý brigádník, mám náhled do pohostinství a jeho fungování nebo spíš nefungování - černota je často jeho synonymum...
Zajímavé na takových praktikách je to, že živnostníka se stát musí ptát, zda je ochoten přiznat příjmy a zaplatit zákonem stanovenou daň, ale zaměstnance se nikdo neptá = prostě platí...
Opatruj se.
F54i14l19i23p 98V67r67a89c49o87v83s33k13ý
Ahoj, nejhroznější na tom je, že je strašně těžký to odbourat... už proto, že znám dobře jaký to je, když čteš a posloucháš, že máš o dvacku dražší řízek než Pepa vedle a o pět korun dražší polívku než Franta za rohem...a my budeme radši chodit tam.O tom, že je sakra rozdíl na odvodech jak proti Pepovi, tak Frantovi už ale nikdo slyšet nechce. Chce ten levnější řízek... Snad se to brzy nějak zlomí... A díky :)
J40a77n73a 70S63l15a22n91i73n79o25v75á
Viděla bych to jako důsledek socialismu a divokých devadesátek.
Devalvace pracovní síly na podřízených pozicích a naprostá svévole majitelů (kdysičíšníků).
A antibiotika na tuto sféru "nefachají" širokospektrálně.
Faktem je, že někteří fachmani, mají na zřeteli renesanci řemesla a díky nim, se možná restaurace dostanou na prvorepublikovou úroveň. Chci tomu věřit, tak snad... :)
F39i23l75i67p 16V25r59a92c83o90v97s81k74ý
Přesně... trošku podrobněji jsem o tom psal v tom odkazu, dneska se mi to zdá jako absurdní divadlo, když vzpomínám na prosperující restauratéry jak stojí ve frontě na nejrůznější přídavky.Kdo devadesátky nezažil, dneska neuvěří....
- Počet článků 648
- Celková karma 25,53
- Průměrná čtenost 2134x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...