Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zacatek hledaneho konce je v roce 2004, kdy Spidla s velkou slavou ohlasil dovrseni zadosti podepsane tehdy, dnes brojicim, Klausem, o umozneni vstupu do EU, ktera postupem casu menila pravidla obsazena v pristupove smlouve tak, ze je to zcela jina EU, nez do jake nekteri meli zajem vstoupit s naivnimi ocekavanimi.

2 0
možnosti
AT

Máte pravdu,

nebo jak napsal Karel KRYL stále platí,, není kdo by vykydal, neb rádci samozvaní si pěstí svoje zvyky dal a kradou lžou a žvaní".

1 0
možnosti

Jsem v odborech, čili odbořář. Demonstrace jsem se nezúčastnil..bo nebyl čas. Zároveň musím říct, že Středulu za prezidenta bych nevolil, s jeho a s nároky paní odborářky co vystupovala za sestry nesouhlasím. To o všem neznamená, že popírám funkci odborů. Ve spoustě podniků a hlavně těch soukromých a nadnárodních bychom si nečuchli k "normálním" mzdám ani omylem, nebýt právě těchto odborů. Slušnost soukromníků skončila s odchodem Bati. Teď je to pouhé vydírání dělníků(zatímco státní zaměstnanci by chtěli mlaskat) a boj o co největší zisky. Bagetelizovat počty demonstrujících odborářů může jen bloud....ti co doopravdy pracují ví, že lidé, kteří tam chyběli pracují v nepřetržitých provozech, či prostě v odborech nejsou a přesto s nimi souhlasí(vlastně se vezou)...

9 3
možnosti
JD

Pane Šimíku popsal jste to naprosto přesně.

R^R^R^R^R^

2 1
možnosti

Ještě mám v živé paměti Středulova předchůdce Jaroslava Zavadila a jeho nařvaná ústa, jak před volbami do Poslanecké sněmovny bojoval na demonstracích za práva zaměstnanců. Když se díky této přehnané aktivitě skutečně do Poslanecké sněmovny dostal, zavřela se nad ním voda a nikdo už o něm pořádně neslyšel. V příštím volebním období už poslanecký post neobhájil. Středula jde v jeho šlépějích, jen míří ještě výše. Doufám, že voliči nebudou tak omezení a nebudou volit jen podle toho, koho viděli na protivládních demonstracích u mikrofonu.

16 1
možnosti
JD

Zavadil, Falbr, Štech používali ČSSD jako výtah do parlamentu a senátu. Středula už výtah nemá.

3 0
možnosti
Foto

V67í60t 98C33h78a75l30u47p42a

9. 10. 2022 10:36

Samozřejmě, že žádná vláda nám nedá recept na neomezený blahobyt a laciné potraviny, energie, pivo, pohonné hmoty a já vím bůh ví co. Jenom by mohla radikálně zasáhnout proti novodobym smejdum, kteří ve velkém na trhu levne nakupují za nyní cenove zastropovane ceny elektřiny a pak je prodávají za nehorázně ceny spotřebitelům a doplatky oproti zastropovanym cenám si nechají zase dráze zaplatit od státu??? Proč tehlete odporné zlodějine, která nemá obdoby, vláda nedá stopku a všechny tyhle zlodejske překupníky nepozavira???!!

6 0
možnosti
ZZ

Protože v tom jede s nimi !

;-)

0 0
možnosti
Foto

J44o51s34e33f 63B43á89r21t26a

9. 10. 2022 10:18

Včera jsem jel na kole z Ostravy na Hukvaldy. Polévka + káva 130 Kč.

4 0
možnosti
JD

Žijete si na vysoké noze!;-DR^

4 0
možnosti
MB

Nic proti demonstracím, jde o výdobytek doby. Včerejší pohled na Odboráře? Zvláštní shluk, zřejmě blížícího se dne - Památky zesnulých. Tak už jsou tady dva. Soudruh Bureš a Josífek Středula. Během pouti směr Hrad, skonali ...

Přesto, určitá naděje budoucnosti tam byla! Šťastné tváře mladých účastníků. Sice řídký, no přesto jakýsi pasekový lesík vlajek. Za hvězdy byli z KSČm. Vhodně doplňováni barvami - kdysi existující ČSSD. Program dobrý - Prostě, abychom se měli lépe. Kdo došel, obdržel 500 Kč. Pravda šéf Odborů přítomen. No, nedošel nikam. Nic se neděje, tak to dělá od svých 23 let. Prostě, žije z práce druhých. Zkušeností má, neztratí se.Prostě výbuch, jako na Kerčském mostě ... :-)

9 0
možnosti
PN

Mít se dobře na rozkaz vlády? Té současné? ;-D

Jako bychom se dobře neměli. Jenom ta kupní síla...pamatujete si někdo tolik prázdných, vykoupených míst v regálech obchodů s jídlem?

0 0
možnosti
ZZ

Když nejsou peníze, není za co nakupovat a regály zůstávají plné, k malé libosti obchodníků !

;-(

0 0
možnosti
PM

P51e27t61r 13M57a94n52d91a

9. 10. 2022 6:44

A vy se máte špatně ? Jste fňukal, nebo se jen vezete na hloupé negativní vlně ?

Já se např. nikdy neměl lépe.

0 0
možnosti
Foto

Buďter rád.... Konstatování skutečnosti nepovažuji za fnukání. Mé podnikání dva roky reguloval stát a pak přišla energetická krize, válka... Jsem tvrdohlavý a zlomit se nenechám. Je i řada dalších vrstev obyvatel, jejichž svšt se mění , časem si k tomu čichnou všichni, nebojte. Tak se držte až ta vlna dorazí...

6 0
možnosti
Foto

Žiju na druhém konci republiky, a s prominutím, nějaký Středula na Václaváku nám je úplně ukradený. Co pro nás udělá? Kulové. Osoblažsko, Bruntál, Krnov, Zlaté Hory... nádherné regiony, a mohl bych pokračovat... Kecy v Praze (Pražáci s tím nemají nic společného), tyto lokality nezachrání. O to více se zde vzmáhá SPD, neb lidé začínají věřit planým slibům. Nic jiného "pozitivního" v této zapomenuté končině nevidí. A to je teprve smutné a mrzuté.

11 0
možnosti
Foto

Zdravím Petře... to je přesně ono. O to snáz se pak hledají viníci ..... Kdo si tohle nebezpečí neuvědomuje, je naivní blázen...

2 0
možnosti
  • Počet článků 657
  • Celková karma 22,77
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik