Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Foto

Ja som všežravec, i mäsko, i bezmäsité pokrmy milujem. Len aby pokrm nebol umelý, ale pravý, mäso mäsom a zelenina zeleninou...

2 0
možnosti
KL

Osobně nejím burgery ani s masem. Nicméně tomuto úsilí jíst 'jako maso" moc nerozumím. Kdo má rád maso, ať si dá maso, kdo zeleninu, ať si dá třeba mrkev. Ale jíst mrkev, co vypadá jako maso?

Je zajímavá také ta "jednosměrnost". Nikdy jsem totiž neviděla, že by někdo toužil jíst maso, co vypadá jako mrkev...

5 0
možnosti
MR

Z mého pohledu je jídlo převážně o chuti a dokud nepřijdou zdravotní omezení tak se to moc měnit nebude. A přesně jak píšete jakmile někdo dokáže připravit pokrm z těchto náhražek na který se člověk bude těšit tak je vyhraje. Zatím já vidím problém v tom, že všichni mají potřebu dávat do názvu buď přímo maso, nebo něco co na maso přímo odkazuje. Což je chyba, protože člověk má trochu jiné očekávání než je je pak realita.

2 0
možnosti
JZ

Osobní preference, masa jím čím dál míň jak stárnu, ale nevím proč bych měl jíst vysoce procesovanou nápodobu masa když velmi dobrých, výživných a snadných tradičních vegetariánských pokrmů je hafo. Jedna důležitá výhoda vegetariánské výživy je ta, že suroviny se kazí pomaleji, člověk hned vidí, co v tom je, a že je to laciné, a na těchhle frontách to umělé maso propadá

1 0
možnosti
Foto

Já si i myslím, že pokud finální výrobek bude dobrý, dá si ho ráda spousta masorádu jako odlehčení , nebo za spousty jiných důvodů... Díky tomu na napodobování masa nevidím nic špatného, naopak. Byť jsem si vědom spousty kuchyní, kde se dá najít mraky dobrých vegetariánských jídel...

0 0
možnosti
Foto

Čtyři základní kritéria, chuť, vůně, vzhled, cena.

Vašek

1 0
možnosti
  • Počet článků 764
  • Celková karma 18,19
  • Průměrná čtenost 2052x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik

Nastavte si velikost písma, podle vašich preferencí.