Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

O tom, kolik kde má být hospůdek, ať rozhoduje trh a nikoliv státní plánovací komise. Ono taky dříve to bylo tak, že hospody byly plné, nebylo si v nich kam sednout, protože jich bylo míň než nyní.

2 0
možnosti
DH

D55a50v20i90d 84H25o43r56á71k

11. 11. 2020 9:54

Kupodivu zase po nějakém čase s Vámi souhlasím.

Proto by jich spousta mohla zavřít navěky, a místo obírání zákazníků se měl personál a majitelé věnovat něčemu užitečnějšímu.

0 1
možnosti
JK

Občas mě mrzí, že revoluce byla sametová. Podobní Dufkové by měli uctívat Havla jako božstvo. Tihleti regulovčíci našich životů musí být konfrontováni s vlastní medicínou. Máme zbytečně moc odborových organizací a v jejich zastřešujících sdruženích (což je jen skupina lobbistů, živících se tím, že se znají s "těmi nahoře", nezřídka z minulého režimu) je zbytečně moc darmožroutů co jistě zvládnou funkci "rudlaře" ve skladě, nebo na dílně, VZV bych jim nesvěřil i pokud by náhodou prošli školením.

Dnes názorně vidíme jak dokáže zvládnout státní aparát řízení jen malé části procesů ve společnosti, zmatky, neschopnost, diletantství, protekcionismus, podvody i vyložené zlodějiny, vše za peníze poplatníka a také poplatníků, kteří se ještě nenarodili, tak nemohou protestovat. Jen Dufkové si říkají, že důsledky je netrápí, protože až přijde účtování, oni už budou dávno pod drnem, takže 5.000 Kč v kapse dobrých, že důchodci a prostředník na další generace. Tenhle úplatek je ikona začátku druhé vlny, důkaz, že volby jsou důležitější jak zdraví lidí.

7 0
možnosti

No vidíte Filipe, jak Vám soudruh otevřel oči:-).

Ani do těch montérek byste nemusel, zástěra u ponku také dobrá:-)

2 0
možnosti
Foto

Ahoj ještě jednou.... já ale nerozporuji momentální zavření restaurací, jen jednoho aroganta ... a jeho minimálně nevhodnou a urážející rétoriku.

1 0
možnosti
KM

Ta Corona nám otevírá oči a ukazuje, že né všechno bylo dříve špatné.

Tehdy Ústřední plánovací komise určovala kolik provozoven RaJ bude ve městě podle počtu obyvatel, a v které vesnici či zapadákově má, nebo nemá být hospůdka Jednoty. A kdybychom se toho drželi, tak nikdo by nemusel krachovat a vyžírat kompenzačními bonusy už takhle se bortící státní rozpočet.

Dokonce nebylo třeba shánět do stavebnictví ňáký Ukrajince, Rumůny a přesto sídliště plná nádherných paneláků rostla jako o závod.

0 4
možnosti
PK

I když jsem stará struktura, tak tu minulost růžově zas tak moc nevidím. Ale pokud vím tak ina slavném Západě byly "cechy", které rozhodovaly zda té či oné služby ve čtvrti není moc a podle toho rozhodovaly.

0 1
možnosti
Foto

Každý takový aparátčík má svůj vývoj, když postupně hlásá své kolektivistické vize a lidé mu je tolerují. Pak přijde čas, kdy začne říkat něco co mu už tolerovat chtít nebudou, jenže v té době už může být pozdě, protože aparátčík bude disponovat takovou mocí státu že dokáže všem vnutit své zvrácené představy o tom jak májí pracovat, žít a vychovávat své děti.

4 0
možnosti
Foto

Dobrý večer a díky za návštěvu.

0 0
možnosti
Foto

Filipe...nedávno váš blog mluvil ale v něčem podobně...nic ve zlém. Ono pajzly s všelijakými postupy vůcí dobrému jménu pohostinství samozřejmě jsou. Fakt je, že tím výstupem asi vylité dítě s vaničkou...Protože je radost pohled na novou tvář měst...a reklamu městům dělají a dotvářejí pocit z měst čím dál víc hospody. Si myslím... Kavárny, cukrárny vinárny a hospody a město žije:) Demagogie je opravdu v tom..že vadí nájezdy cizinců...???Nechť se pan Dufek postaví na českopolskou hranici a zakáže nákupy českým nájezdníkům pred Vánoci v autobusech;)) taky o tom zemědělství, kde chybí lidé...kdy tohle už bylo...? Repete? ... tak držím palce.;)

2 0
možnosti
Foto

Můj blog Radko mluvil o naději, že nemusí bejt všechno špatný. Pan Dufek mluvil o něčem jiném a naprosto jiným jazykem. Díky za návštěvu a fajn večer ...

1 0
možnosti
ZH

Už včera jsem přemýšlel, že doporučím zrušení odborů. Ale lenost mě přemohla, byla silnější než já. ;-D

5 0
možnosti
Foto

No...já si ale také myslím, že část tzv. restaurací na trh nepatří a ještě donedávna jsem si myslel, že si to myslíš také :)

2 4
možnosti
Foto

Ahoj, no to je pravda, ale covid to sejme hlava nehlava a ta vyjádření toho člověka jsou neskutečně arogantní a nesoudná.

8 0
možnosti