Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak nevím, pane Filipe. Já se Pirátů nebojím, ochranu před nimi nepotřebuji a dokonce je dost možné, že je budu volit. Ze všech stran se už valí ta nejsmrdlavější žumpa! Rotačky babišovců, okamurovců a komunistů se již nezastaví! Absolutně nechápu, jak inteligentní český národ si může volit takové ďábelské postkomunistické papaláše do svého čela! :-)

0 0
možnosti
MB

Jako zadel na hrnec R^

1 0
možnosti
JF

Kéž by se do Blaníku, i se suitou IVK, sofort přesunul, náš nedoceněný a zhrzený der mensch Profesor Klaus, Genius České kotliny, a tamo ustájeným rytířům udělal přednášku o skutečném, ale o opravdu skutečném konzevativismu ... ;-)

5 0
možnosti
Foto

Vtipně napsaný článek. R^

Filipe, díky Ti za tento článek s odkazem na článek v Lidovkách. Českou politiku vlastně ani nizozemskou, kde žiji, moc nesleduji, a o Klausovi jsem od jeho uzdravení z Covidu nic nečetl. Ten člověk má dobrý kořínek, sportoval, žil a myslel zdravě a na svůj věk je stále fit.

Je to strašný chytrolín. Měl by se stát ředitelem Zeměkoule. Kdysi řekl, že by tuto funkci rád plnil. Ne však naší Zeměkoule, ale Zeměkoule někde v paralelním vesmíru. A my bychom se tam na něj a jeho práci tam přes nějaký dalekohled v páté dimensi mohli koukat. Vlastně by bylo nejlepší, kdyby v paralelních vesmírech, klidně i v našem vesmíru, vznikaly jiné Země a lidi by se do nich teleportovali dle svých přáních a tam sdružovali dle politických názorů.

Z toho mála, co o českých pirátech vím, tak se mi proklatě nelíbí. Chápu, že Klausovi také ne. Možná jsou piráti až moc očerňováni, to nevím, politiku moc nesleduji.

1 1
možnosti
PK

No víte, já tu situaci kolem VK st. prožívám smutněji než okolí, bo jsem byl jeho volič. Ale stále dobře si pamatuji, když těsně po sametu lidé kolem VH zjevně postrádali vizi dalšího vývoje, jak on vystoupil se svou představou standardní demokracie založené na soupeření politických stran a vybudoval ODS, první skutečnou pravicovou stranu, která byla dlouho hlavní silou politických a ekonomických reforem.

Myslím, že má stále dosti schopností a zkušeností, aby odhadl co nás asi čeká mj, s příchodem levice do establishmentu, jen si myslím, že už nikoliv dosti energie na politický boj a jeho ODS, kterou už dříve opustil asi taky moc v tomto boji nepomůže...

Je bez diskusí, že jako každý politik, se i vícekrát mýlil a zejména některými osobnostními rysy si zbytečně odcizil řadu potenciálních stoupenců. Přes to vše jsem přesvědčen, že jde o nejvýraznějšího českého státníka po roce 1989 a tak se mi zdá , že ten mediální ostrakismus, jemuž je vystaven není příliš štastný,,,,

0 1
možnosti
Foto

R^;-D,,Včil sme v riti, včil..." (Z díla Blaník od Járy da C.R^) Ale kdeže až včil, ozývá se od leckud;-)

1 0
možnosti
JS

Super jste to vystihl. R^R^R^

Jeho sebereflexe je nulová.

1 0
možnosti
  • Počet článků 655
  • Celková karma 23,49
  • Průměrná čtenost 2111x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik