Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nikdy jsem moc nechápal, co lidi na Chvilkách viděli. Stačilo se podívat na profily a bylo jasné, že s ničím systamatickým nepřijdou. Jen s protesty. Nicméně, Mináře jsem obdivoval, že tohle dokázal zorganizovat z ničeho a že ukázal skutečný zápal.

Do té doby, než jsem zjistil, že mají transparentní a netransparentní účet a je za své konání placený. V to okamžiku byla vysoce pravděpodobná varianta, že je jen nastrčená figurka někoho, kdo celý ten cirkus financuje. V tomto okamžiku ztratil i můj respekt (ne že by o něj stál ;-D)

Covid velice dobře ukončil jakékoliv protesty a naštěstí to vypadá, že ukončí i Babiše.

Co se snad budoucí koalice týče, horší než Babiš nebude.

0 1
možnosti
ZD

S první půlkou naprostý souhlas. S druhou polovinou stran Babiše - uvidíme. Ještě, že jste si tam nechal zadní vrátka (...snad ...nebude)! :-)

1 0
možnosti
Foto

Hahaha, Babiše Covid nastartuje. Ještě budete koukat. Zítra začíná kampaň před volbama (vyrazí Blatnýho s Plagou). Tj. zítřkem je Andrej zase vítězem nad Covidem a vyrazí porazit rakovinu. A zvedne důchody. A odměny lidem ve státem placených profesích. A respirátorovné. A 30% ve volbách. A koalice s ODS. Menšinová vláda, s tolerancí Okamury. Jen se pojďte vsadit.

0 1
možnosti
ZD

Chodím se sem pokoušet o diskusi. Ne předhánět se v ptákovinách. Dík za reakci s přáním příjemného zbytku dne.

1 0
možnosti
Foto

Ptákoviny? Tak jistě. Ale tyhle ptákoviny jsou program, se kterým Andrej udělá ve volbách potřebná % a může pokračovat podle svého. Jedině snad..... už dlouho tady nebylo EET a účtenkovka. Pro velký úspěch by se to dalo taky zopakovat. - - - - To už by bylo lepší? - - -- - Mám hroznou legraci z toho, jak Bartoš a spol. dávají rozhovory o tom, kdo bude dělat jakého ministra. Prosťáčkové. Kdyby hrozilo, že Babiš prohraje volby, tak se žádné nekonají. Na to vemte jed. Nevíte, koho máte před sebou. Teda, nad sebou.

0 1
možnosti
ZD

Koukám, že se odvažujete i do takových hladin (volby by se nekonaly) kde se pohybují jen mentální nádeníci. I tak Vám přeji klidný čas.

1 0
možnosti
Foto

Proč? Sedmá vlna... nebo její akutní hrozba..... nouzový stav.... dnes nikdo nemůže nic zaručit.

0 0
možnosti
LB

To ale evidentně nedaří

0 0
možnosti
MK

...můžete se lehce mýlit,než začla doba "covidová" lepší nebyl nikdo stran státního rozpočtu. Tím neříkám,že to tak nemůže být do budoucna(přál bych si to ať to zařídí kdokoli),akorát by mě zajímalo...kdo bude lepší...

0 1
možnosti

Byli lepší, byli horší. Nezářil nikdo. Babiš jen vychytal období stability, růstu a moc neivestoval.

1 0
možnosti