Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře napsáno. :) Bude to jiná doba po covidu. Jedno bude stejné, bude opět přát těm, kteří se v ní zorientují. P.S.: Srdce zaplesalo při Bruceovi. :))

0 0
možnosti
Foto

R^ Před cca pětačtyřiceti lety jsem se ptal servismana, který děla servis a údržbu na automatu, jak se tyto mašinky osvědčují u nich. Odpověděl: ,,Nijak, postavíme tam turka, to nás přijde levnějš";-)

0 0
možnosti
Foto

P.S.: ten servisák i ta mašinka byly z tehdejší BDR. Takže, svým způsobem, nic nového;-)

0 0
možnosti
Foto

J55a38n 39A79n77d13r83l73e

26. 3. 2021 14:56

to zni logicky R^

0 0
možnosti
ND

Jestli bude menší konkurence a poptávka předčí nabídku, o kvalitě to asi moc nebude, ale co já vím, v tomhle jsi, Filipe, fořt ty.

Já musím konstatovat, že se zde někteří Číňani naučili to jídlo šidit jak to okoukali od některých našich kuchtíků...

Na začátku devadesátek bylo to jídlo u Číňana třeba ve stánku na Budějárně fantasticky dobrý. Restaurace na Pankráci Dlouhá zeď nabídla taková jídla, že je to pro mě zážitek do konce života...

Teď, po špatných zkušenostech se asijské kuchyni vyhýbám...

Přeju všem z gastronomie, aby zase mohli provozovat svoje umění a nám, abychom jej mohli vychutnat v jejich nenahraditelném prostředí...

Krásný víkend, Filipe

0 0
možnosti
Foto

Pro mnohé, co do kapitalistické montovny přijdou na 12-hodinové směny pracovat je šokem, že tam neexistuje žádné kafíčko na ponku a nebo jíst, když mám hlad (či močit, když se mi chce!) - ale pouze tehdy až bude šéfem jíst, pít a močit dovoleno. Přitom se vůbec nejedná o žádné novinky, protože německé a asijské montovny u nás existují přes 20 let. ;-(

0 0
možnosti
Foto

A to nemůžete být ke svým zaměstnancům trochu lidštější?

0 0
možnosti
Foto

Filipe, taky ahoj a povedený konec týdne!!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 658
  • Celková karma 23,00
  • Průměrná čtenost 2137x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik