Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D60a34v11i74d 95V69l78k

31. 7. 2018 12:55

Plný souhlas.

2 0
možnosti
JS

Podle mého názoru titulek neodpovídá obsahu. Pokud se jedná o titulek, je pro běžného uživatele naivní domnívat se, že internet je anonymní.

0 0
možnosti
Foto

Většinou používám jako titulek zvýrazněnou část perexu, i zde je tomu tak, jestli je to šťastné či nikoli, to může být otázkou názoru, ale mě to tak vyhovuje.

0 0
možnosti
Foto

Karma, je to asi opravdu náročné pracovat v tomto oboru, když díky TV a internetu je každý druhý gurmetem, nebo alespoň gurmánem. :-)

Jinak na pořady o vaření se dívám ráda, i když Ano šéfe nemusím. A musím přiznat, že ačkoliv nejsem žádný puntičkář, tak mě Pohlreich překvapuje, jak stále dělá s prstenem na ruce, a to i když něco míchá přímo rukama. U žen, kuchařek, jsem si toho kupodivu nevšimla. :-)

1 0
možnosti
Foto

On je profesně fakt dobrej, no :-) , díky za přečtení.

1 0
možnosti
Foto

Pobavils jste mne. Stížnost na studené gaspacho či dopečení rare steaku.... dobrý.....R^

2 0
možnosti
Foto

Fuj. správně je "Pobavil jste mne"....

0 0
možnosti
PK

Pana anošéfe jsem nemusel a nemusím, nemám rád hrubost a vulgaritu a to bez ohledu na to má li jí v programu předepsanou, bo je li takový.

Naopak si užívám kluky v akci a Itala v kuchyni to jsou super pořady.

Internet je fenomén této doby a zlo a nenávist, která i mě frustruje nenapravíte a tak pokud se vybije touto formou je to lepší než násilí v právě podobě.

0 0
možnosti
Foto

Atmosféra v kuchyni je hodně adrenalinová, proto šéf nemůže jednat v rukavičkách... a jsou to hlavně jiné koncepty pořadů. Hlavně, že si máme z čeho vybrat,

2 0
možnosti
  • Počet článků 677
  • Celková karma 21,36
  • Průměrná čtenost 2123x
Šéfkuchař na cestách a básník ve výslužbě.Dnes už spíš natvrdlý než tvrdý rocker , milovník dobrých věcí a časů.

Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...

 

Seznam rubrik