Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až teraz som sa ku tomu dostala prečítať si, áno, súzniem:-):-)V

0 0
možnosti
JK

J49a14n 63K30a46r61a45s79e10k

18. 4. 2023 14:38

;-D :-(

kdyz jsem to cetl, tak mi bylo jasne, ze brzy dorazi Pavlicek, Sadecka a dalsi a pofoukaji autorce bebicko.

Ucit se musim jeste od pana Snitileho, jehoz kompliment:

'vy budete brzy krasny motyl, ja jsem zatim jen larva'

urcite vyhraje cenu kompliment roku.

Take jsem se dozvedel, ze jsem zdivocely pes bez cti a studu a oci mam krvave nenavistí ... rikam si, jestli bych nemel napsat nejaky blog.

Zcela vazne bych si dovolil nadhodit otazku: 'vi skutecne vsichni jak funguje internet?'

;-D :-(

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Karásku. :-)

0 0
možnosti
JT

JSTE:-)R^ A je fajn, že někdo takový jako Vy sem přišel. Mě to těší.;-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, jednoDuše jsem. ;-) Děkuji vám, pane Tichý. :-) Já si myslím, že jsme se tu potkali už před časem, resp. že mladší verze našich já se tu už potkaly. ;-D Ono mě to sem už několikrát zaválo. Ale možná se pletu. ;-)

1 0
možnosti
PC

Výborný článek! R^;-)

Diskusi jsem četl, a tak vím, o kom píšete. Bohužel je to tak, že většina lidí projikuje do druhých své vlastní stíny, vidí v nich své zrcadlo. Jsou to většinou ti, kteří podvědomě cítí svoji nedostatečnost, a tak se navázejí do těch, kteří je převyšují. Snahou shodit je cítí na chvíli, že jsou nad nimi, ale opak je pravdou - jen ještě více zdůrazňují svoji ubohost.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji vám. :-) No, já se obávám, že je to karma. Když si člověk není schopen uvědomit své chování, pak s tím nemůže nic udělat. Pokud s tím nemůže nic udělat, lze se zlobit na takového člověka? Lze ho jedině politovat. Z nějakého důvodu tu ale tací lidé jsou. Podle mě tu jsou pro nás. Pro nás ostatním, kteří každý den dostáváme novou šanci si uvědomit a i přes tyto lidi prozřít a objevit skutečnou pravdu o životě. :-)

2 0
možnosti
JK

„Spieglein, Spieglein an der Wand, wer ist die Schönste im ganzen Land? “

0 0
možnosti
MP

R^ Hezký text. Také "nás" chápu, jako projev jednoho vědomí. Do té zmiňované diskuze jsem také nahlédl (i když bych neměl, ale někdy mně to ještě nedá :-)). Ten pán s tou "percepcí" a vědeckým backgroundem, plný nenávisti, který ani neví že se to jím používané slůvko píše "loser" je spíše k politování. Někdo už tu zmínil druhou dohodu a to sedí :-).

4 0
možnosti
Foto

Děkuji vám. :-) Ano, je to k politování, a zároveň se tam otevírá příležitost mnoho toho uvidět, což je na životě krásné. :-)

1 0
možnosti
ES

Taky mi došlo... Nikdo nad námi nemá moc... (Iluze).V:-)

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Evi. Ublížit nám může jen ten, komu to dovolíme. :-)V

5 0
možnosti
ES

Respektuj zlo, ale nepodléhej mu. V:-)R^

2 0
možnosti
IL

U diskuze jsem nebyla, ale vypsala jste to R^R^R^

Smečka ... přišla pokoušet mé temné já. Všichni ho máme. Oči krvavé nenávistí nás uhranou a probudí tu nestvůru, která v nás dřímá. Záleží jen, jestli ji dokážeme zkrotit a nebo se necháme strhnout a přidáme se ke smečce.R^R^R^

2 0
možnosti
Foto

Ivanko, to buďte asi ráda. Já jsem si o to asi trochu řekla. Jsem ve své upřímnosti někdy prostořeká. Tím, že to nemyslím zle, tak mi nedochází, jakou nálož tím mohu spustit. A pak jen koukám. Ale protože vím, že vše se děje pro mé dobro, tak jsem si to zpracovala a cítím opravdu hlubokou vděčnost za to, že je mi dáno vidět až za slova, za příběhy, .....V

2 0
možnosti
Foto

Milá Ivo, napsala jste báječný blog. A poslední odstavec - paráda! Obsah Vašeho článku se dotkl i některých mých úzkostí a stimuloval mě k zamyšlení. R^

2 0
možnosti
Foto

Milá Zdeničko, děkuji vám velmi za váš komentář. Cítím se poctěna, že jste četla můj blog a něčím vás oslovil. Přeji vám krásný a naplněný den.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 13,05
  • Průměrná čtenost 633x
JednoDuše jsem.