Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je vážně hezké .. je toho tolik, když si toho začneme všímat

Naučila jsem se vždycky usmát, když si všimnu něčeho, za co jsem vděčná .. někdy to možná vypadá trochu divně, ale nepřestanu

0 0
možnosti
JT

Užívejme dne. Čím jsem starší, tím víc se tím řídím. Vzhledem k tomu, že dnešek je pro mě včerejší zítřek, tak se mohu dnes radovat z brzké dopolední procházky v lese se psem a slunečného dne. Také jsem si k zametání a mytí nádobí pustil Chinaski a mám velkou část dne před sebou. A ubrečený pátek? Konec pracovního týdne, pracovní starosti hozeny za hlavu a večer jsem se účastnil báječného setkání lidí v sousedním městě.

3 0
možnosti
Foto

Já měla pátek přímo luxusní. A dnes? Probudila jsem se vedle usměvavého muže. Posnídala s ním. Pak jsem se pustila do vaření. Už mi tu krásně voní hovězí na houbách. Zjistila jsem, že u mého článku mám mnoho milých komentářů, a tak jsem si zapálila vonnou tyčinku a usedla k notebooku, abych odpověděla. Po obědě se taky chystáme na procházku, určitě proběhne kávička s buchtičkou a potom se uvidí. Tak mějte krásný víkend, Honzo. A v pondělí na viděnou.

3 0
možnosti
IB

Každý den je co slavit

Ivi, děkuji za pozitivní čtení

3 0
možnosti
Foto

Já děkuji za návštěvu, Irenko, a přeji naplněný víkend.

1 0
možnosti
MB

Nevím jak u Vás, ale tady od rána nádherně prší. Nekape nám do bytu (jako loni před stěhováním). U nás na kopci dost fouká, před usnutím budu poslouchat, jak dopadají kapky na parapet. Na webkameře jsem viděla sníh. Když budu chtít, můžu si zatopit. Mám elektřinu a rychlovarnou konvici, takže si teď hned můžu uvařit čaj. Ve skřínce mám tolik různých čajů, že můžu minutu přemýšlet. Sousedi už dali do oken vánoční světýlka, jsou to ještě větší cvoci než já , skvělé.

Ráno jsem byla na mamografu, šla jsem tam s pocitem, že je to otrava. Pak mi došlo, že je to vlastně skvělé, že tuhle možnost máme. Jdu si do nového pavilonu nemocnice, popovídám si s milou sestřičkou, a kdyby se náhodou něco objevilo, nebudu muset přemýšlet, kde vezmu na léčbu.

Mám elektřinu a počítač, takže si zítra můžu zopakovat psaní čárek Neumím psát krátké věty, přemýšlím v souvětích.

7 0
možnosti
Foto

Anooo. Tady včera taky krásně pršelo. Přesouvala jsem se k partnerovi, nesla jsem v košíku ty zapečené francouzské brambory a víno. Byla jsem trochu jako Červená Karkulka, když šla popřát babičce k narozeninám. Ve druhé ruce jsem nesla pekáček s litým těstem. Nechtělo se mi čekat než se to upeče. Přítel se vrátil po 10 dnech z pracovní cesty, tak už jsem spěchala, abych byla u něj. No, co myslíte? Vylezla jsem ven a slejvák. Navíc se mi nepodařilo zaparkovat přímo před domem, kde partner bydlí, tak jsem to ještě kousek musela poponést. Do toho těsta mi napršelo. Buchta se ale povedla, tak když si ji dnes u snídaně přítel pochvaloval, říkala jsem mu, že to bude tím, že mi napršelo do těsta. Je to zábava. Život to umí krásně vymyslet, aby dny nebyly šedivé a nudné. Přeji vám krásný víkend, Milu, a děkuji za návštěvu.

2 0
možnosti
IL

I37v71a57n38a 14L42a87n38c23e

3. 11. 2023 19:43

Oslavime zivot, nekdy boli a nekdy je fajn. Dokud mate rodice a sourozence, tak je na svete prima.

5 0
možnosti
Foto

Život je fajn, i když už nejsou. Pro mě byli hodně důležití prarodiče. Dávali mi to, co mi rodiče dát neuměli. I když jejich čas tady už vypršel, stále cítím jejich lásku a čerpám z toho, co mi do života dali. Jsou stále se mnou. Žijí ve mně.

3 0
možnosti
AL

Moc hezký. MNoha lidem to endochází a vidí jen to špatný, notně přiživovaný jinejma lidma.

3 0
možnosti
Foto

Negativní lidé jsou jako fitko. Můžeme díky nim trénovat přijímání lidí takových, jací jsou, lásku k bližnímu svému, neboť to že je někdo negativní, není důvod k tomu, abychom ho neměli rádi. Zaslouží si spíš soucit, neboť není lehké žít s takovým pohledem na svět. A navíc můžeme trénovat svůj radostný přístup k životu ve smyslu "nenechám se nakazit toxickým smýšlením o životě. Já vím, že mám stále za co děkovat." Děkuji za návštěvu a mějte krásný pohodou a dobrou náladou naplněný víkend.

4 0
možnosti
Foto

zaujímavé, s dovolením vytlačím si

3 0
možnosti
Foto

Však to umíš také. Zase po svém.

2 0
možnosti

Co pijete? Já whisku! Připíjím na Vaši radost ze života!

Já také děkuji Bohu za každý den!

3 0
možnosti
MB

Přidám se. Mám šípkový čaj

3 0
možnosti
Foto

Ivo, závidím Vám ten optimismus. Když jsem se narodil, říkal porodník: maminko, máte kluka a je zdravej ... počkejte ... tak není. A od té doby se to se mnou táhne.

4 0
možnosti
Foto

neverím, zavádzaš iste povedali, to je ale hezkej kluk, to sestričky vždy hovoria

3 0
možnosti
Foto

J60a83n 23Š91i81k

3. 11. 2023 15:26

Každé ráno, když vstanu, všechno mě bolí než se rozhýbu. Bolest je dobrá věc, protože je známkou toho, že vnímám a dýchám. Jak se jednou probudím a nebude mě nic bolet, bude to známkou toho, že nežiju. Dneska mě všechno bolelo a je proto fajn den Hezké odpoledne

5 0
možnosti
Foto

Jojo, taky se mi dnes přítel smál, když viděl, jak vstávám. Důchodkyně hadr. A ve fitku? Když jdu cvičit ráno, tak je to nejhorší, ale v duchu se tomu směju a mluvím k sobě stylem: "Jojo, holka, to umí každej dávat si do těla ve fitku, když je mladej. Teď ukaž, jak na tom jsi. Teď teprve to začíná být ta pravá výzva." Srdečně vás zdravím a přeji hezkou sobotu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.