Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Před několika dny jsem mluvila s paní a ona říkala, že její syn se narodil se srdeční vadou a když umíral v 28ti letech, tak jí řekl: "Mami moc tě miluju, ale ze všeho nejvíc miluju život, já tak miluju život...";-(VVV

1 0
možnosti
Foto

Ano, lidé těžce zkoušení osudem, pokud jim bylo dáno, mají velkou šanci porozumět, o čem život je. To je právě problém dnešní doby. Žijeme v blahobytu, všechno máme, pokud máme i zdraví, pak nás to nevede do hloubky a žijeme povrchně. Je to jen zdánlivě šťastný život. Ve skutečnosti ti, co nemají takové štěstí, si často dojdou k tomu, že život mají rádi. Nestěžují si a jsou vděční za každou maličkost, kterou mají. Naopak ti, co jsou zvyklí, že mají vše a nic moc pro to nemuseli udělat, si ničeho neváží, jen si stěžují a jsou permanentně nespokojení.

Je požehnáním mít na blízku člověka jako byl mladý muž, o kterém píšete. Jeho krátkému životu bychom měli vzdát hold tím, že sami budeme hledat tu krásu života, kterou on nalezl. Neměli bychom přestat vidět krásy života i přes tyhle události, které naše srdce zasáhnou takto hluboce a bolestivě. On ve své moudrosti by si to tak přál.

Každý zde máme vyměřený svůj čas. Jsme tu jen tak dlouho, dokud nenaplníme poslání, pro které jsme se narodili. On jej naplnil. V

0 0
možnosti

:-)R^ Pěkné psaní. Takhle ...

Tenhle konec, mají jen ti vybraní. Spoustě ostatním se to stane jinak.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji. :-) Já nevím, stále jsem tu ve fyzickém těle, ale asi věřím v to, že takhle se to stane nám všem. Nejsem věřící. Jen věřím, že nad námi je něco, co nás přesahuje, a je úplně jedno, jak tomu říkáme. Říkejme tomu třeba Bůh. Cítím, že Bůh nás má opravdu všechny stejně rád. Tak proč by byli nějací vybraní? Všichni jsme jedno. Nikdo není míň a nikdo není víc. Přišli jsme sem a nic jsme neměli a se stejným nic zase odejdeme. Věřím, že všem se nám to stane takhle. :-)

0 0
možnosti
Foto

Děkuji 💗ano vděčnost mi hodně pomáhá a příroda nejvíce. Kéž se naše strachy rozplynou ve větru. Mějte se nádherně

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Brigito. V Také mějte krásný naplněný den. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 12,67
  • Průměrná čtenost 628x
JednoDuše jsem.