Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Hezky a stručně. Karma.

0 0
možnosti
Foto

R^ta blogerka plivající na pochodující Američanky mě také překvapila8-o

0 0
možnosti
Foto

Libuško, přijde mi toho negativního už asi všeobecně moc. To je celé. Přijde mi, že lidé se obecně soustředí hlavně na negativní stránky všeho a to se mi nelíbí. A platí to obecně i ta tady na blogu.

0 0
možnosti
JV

Moc přemýšlím o tom, co je nějaké Slovence do našich voleb a proč uráží sousední národ? Já jsem se nikdy k volbám nevyjadřoval, debatu o nich ignoroval a budu respektovat vítěze, ať to bude kdokoliv. Ale nejenže jsem se nevyjadřoval k volbám ve vlastní zemi, nereaguji ani na spory mých polských přátel, protože jsou to spory v jejich vlastní zemi, a politické spory na Slovensku mě už naprosto nezajímají. Budu šťastný, až bude to předvolební šílenství za námi a lidé se vrátí k normálnímu životu. Někteří ho nikdy neopustili a tak se ani vracet nemusí.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Jiří, za Váš komentář. Vnímám to stejně. Volila jsem pana Drahoše, ale nijak mě nepohoršuje to, že mnozí volili Miloše Zemana. Respektuji volbu většiny.

0 0
možnosti
JK

Autorko, v minulých prezidentských volbách v USA se lidé mlátili na ulici, podpalovali auta. Takže ještě jsme na tom dobře.

1 0
možnosti
Foto

Ano, my Češi jen nadáváme.

0 0
možnosti
VV

Jen jestli to neni stejny virus jakym se pan jesteprezident nakazil na ruskem konzulate pred otviranim korunovacnich klenotu?

1 1
možnosti
VB

Zeman rozpoutal zlo a to se nám všem vrací. Jestli odejde, nebe se pročistí. Jde o to, že když se hlásá zlo, tak ji lidé přejímají. Někdy stačí nemluvit zle a ještě lepší je šířit pohodu.

2 2
možnosti
JZ

Já už se na toho vašeho spojovatele Drahoše vyloženě těším, upřímně. Na to, jak vám to jeho "spojování" budu následujících pět let omlacovat o hlavu:-)

2 1
možnosti
JZ

Ano, virus nárazové upřímnosti.

0 0
možnosti
VF

Už před prvním kolem prezidentské volby jsem měla obavy, jak to dopadne. Naštěstí tady byli blogeři, kteří si místo nadávání dělali z voleb srandu (slušnou) a pomohlo mně to.

Uvědomila jsem si ale, jak MOC mně záleží na tom, jak nás budou vnímat evropští "sousedé". Mám naši zem upřímně ráda.

4 0
možnosti
Foto

I já mám naši zemi ráda a nepřestanu ji mít ráda ani teď. Všechno je jen vývoj. Stále se učíme.

0 0
možnosti
Foto

víte, co je zajímavé? že blogy tohoto typu píšou ti, co jsou natolik úsměvně "svobodní a lehcí a vznášjící se" uvnitř sami sebe, že se musejí pohybovat na sociálních sítích. Bez nich to jaksi nejde. A operovat s nejapným - mám ve skleněných přátelích...

to zaprvé

a zadruhé - jestliže se dějí útoky přímo z úst těch nejvyšších a tenhle styl se přenese na ty dole, je docela logické, že někde se druhá strana ozve. Že se to vystupňuje? bohužel.. A zatřetí - Vaše zlehka pojaté - většina je většina, jedinec s tím nic neudělá?...jenže o tom je i podstata Odvahy. Ozvat se. zastat se. Vystoupit a říct,..pěstovat si mávnutí ruky je trochu ošemetné. A mimo jiné...proto jsme tam, kde jsme. A to nejsem revolucionář.

4 0
možnosti
Foto

zmanipulované mozky reagují vyšší agresivitou, takže po brutální kampani Jiřího Drahoše jsou mnozí již zcela mimo miísu

3 5
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 12,36
  • Průměrná čtenost 628x
JednoDuše jsem.