Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aj bez bikín si môžeš trúfnuť

2 0
možnosti
Foto

Tak ano, když se nikdo nedívá.

2 0
možnosti
Foto

Iva bez podprdy v bikinách... Jo, to jde.

0 0
možnosti
Foto

Bikiny jsou dámské dvoudílné plavky.

0 0
možnosti
Foto

Že si troufáte na bikiny je nepochybně výborné. Ale jestě víc výbornější je, když si bikiny troufají na vás.

1 0
možnosti
Foto

Zůstáváme ve vzájemné symbióze.

0 0
možnosti
Foto

Votočková, Votočková, jak říkal můj táta: šlapky stojí u silnice, na kole máme pedály. Ale jinak souhlas, důležitá je rovnováha mezi tělem a duší. Honba za dokonalostí je pruda. Co si počnu se ženou, která, když pan Bůh rozdal rozum, stála podruhé ve frontě na prsa.

3 0
možnosti
Foto

Tak to záleží na prioritách. Jiní muži mají jiné priority než vy a ten rozum u ženy jim může být třeba zase spíš na obtíž, takže všechno je v pořádku. Všichni jsme tu správně a všichni tu máme být.

2 0
možnosti

a já si troufám napsat, že si budete troufat ještě dlouho Už jsem si říkal, kde ta Votočková je a co za tím vězí, že nepíše. A ona musela prožít pád z kola a rozbití mobilu, aby o tom mohla napsat

2 0
možnosti
Foto

Votočkovou nesvrběly prsty, tak nepsala.

2 0
možnosti
Foto

To je základ, cítit se dobře sám se sebou. Zbytek je brnkačka.

Vašek

2 0
možnosti
Foto

No, někteří učitelé jsou taky vysoký level. 😉 Děkuji za návštěvu, Vašku. 🙂

0 0
možnosti
Foto

Ivo, vidím vás jen půl a je mi jasný, že na bikiny prostě máte! U mě stačí zhlédnout jen hlavu a je to jasný! Malá (širší) babička blogerka se nezapře. Ale upřímně, je mi to šumafuk, hlavně pohodičku! Jsem moc ráda, že jste otevřela diskuzi.

2 0
možnosti
Foto

Ono je to úplně jedno, Jíťo, jak vypadáme. Záleží, na co jsme nastavení. Já jsem přirozeně nastavená na tohle. Líbí se mi to od mládí, a tak mě to přirozeně vede k tomu pravidelně cvičit a držet si formu. Ani mě to nestojí moc úsilí. Jako kdybych chtěla úplně tuhle fitness formu, jako má ta naše kráska cvičitelka, tak to by byla fuška, to je jasný, ale to já už se zase znám a vím, že za to trápení mi to fakt nestojí a už vůbec ne v mém věku. No a vy jste zase nastavená jinak. Si představte, že bychom tady všichni měli namakaný postavy. Umíte si představit, jaká by to byla nuda? Krása života tkví v té rozmanitosti. A umění života je v tom nacítit se na to, v čem jsme spokojení a to si pak držet. A to vy tak máte. To je mi už dávno jasný. Děkuji moc za vaši přízeň a srdečně vás zdravím.

2 0
možnosti
  • Počet článků 115
  • Celková karma 12,71
  • Průměrná čtenost 628x
JednoDuše jsem.