Diskuse

Jsme hráči

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi silný příběh život je někdy tak drsný .. už od mala věřím na zázraky .. a to mi ve hře opravdu pomáhá

0 0
možnosti
Foto

Ivo, moc pěkný příběh. A vidíš i tady se potvrzuje to, jak je dobré, že jsi obnovila diskuzi.

0 0
možnosti
Foto

Tiež si hovorievam ber to ako hru. Niekedy je to ready, keď som v pozícií pozorovateľa a bavím sa, ale ak sa dostanem do hry, dakedy ma to začne nudiť a vymýšľam potom... na čo môžem i doplatiť.Hlavne keď som v hlave a ovládne ma nezbedná amigdala.Niekedy sú pravidlá nevyspytateľné, aj keď to vieme ako hrať, nakoniec sa to môže všelijako zvrtnúť. Otec mi raz hovoril, že v živote je to ako v ping-pongu, nevieš dopredu, ktorá loptička je dobrá aj keď si presvedčený že si dal dobrý odpal.Zdravím.

1 0
možnosti
Foto

I nuda je skvělá hra. Také srdečně zdravím.

0 0
možnosti
Foto

Pardon. Netrefila jsem se. Chtěla jsem dát +. 😊

1 0
možnosti
Foto

Život nám rozdal karty, někdo dostal plívy, někdo srdcovej pár. Kdo má pevný nervy, tak i s málem může vyplenit bar. Aspoň já mám jasno v tom, že jenom tak se nehodlám vzdát, já budu o svý místo na výsluní do posledních sil bojovat a ne jen sedět a pak se litovat. (Tragedis - Poselství)

Ivo, já s oblibou tvrdím, že koho má pánbůh rád, toho zkouší, klade mu do cesty překážky. A pokud to tak je, tak mě přímo miluje.

3 0
možnosti
Foto

No, já věřím tomu, že naloženo dostaneme vždy jen tolik, kolik sneseme. Zřejmě jste už v pokročilém levelu, Davide, nejen ve psaní. Krásnou neděli vám přeji.

3 0
možnosti
LJ

Silný příběh a velmi poučný.

2 0
možnosti
Foto

Děkuji za přečtení a přeji krásnou neděli.

0 0
možnosti
Foto

J33a40n 50Š87i26k

5. 11. 2023 7:24

Díky za článek. Mohu potvrdit i ze svého života a a okolí. Mám pocit, že čím víc je na to někdo hůře, tím lépe svou situaci snáší a nefňuká a nestéžuje si. Napsala jste to moc hezky. Krásnou neděli

4 0
možnosti
Foto

Možná k tomu máme sklony všichni. Já si pamatuji mamku z období mého dospívání, kdy mi často říkávala: "Ty těžký věci zvládneš levou zadní a z prkotin se hroutíš." Krásnou neděli i vám a děkuji za návštěvu.

1 0
možnosti
ES

Ivi, mluvíš z duše.

4 0
možnosti
Foto

Umět se radovat tam kde jiní skuhrají, umět být vděčný kde jiní nadávají, ne každý má ten dar.

Vašek

5 0
možnosti
Foto

Já vím, Vašku. A ten, kdo jej nemá, zaslouží si soucit, protože žít bez radosti a vděčnosti je moc a moc těžké. Děkuji ti za návštěvu a přeji dobrou noc a krásné sny.

5 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.