Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

Narcisů i dokonalých je ve světě dost - důležité je, aby si to o sobě nemysleli pouze a jen oni sami.

2 0
možnosti

To se moc nepovedlo, když si to o nich bude myslet více lidí, jen je v tom narcisismu utvrdí.

0 0
možnosti
IL

I76v30a63n79a 24L80a29n88c36e

1. 11. 2023 10:45

Ivo, já jsem Váš blog četla už včera a celou noc jsem přemýšlela, co bych si k sobě mohla přišpendlit. Jaký narcis asi tak jsem? Můj nevlastní syn mi před dvaceti lety říkal: ty jsi tak cute, potom asi po patnácti lety mi řekl, že jsem idiot, když jsme se neshodli ve volebních preferencích. Tak cute už jsem byla, idiot taky. Na stará kolena jsem tedy: neodolatelně zábavná.

1 0
možnosti
Foto

Jo, taky mě jeden příbuzný při poslední příležitosti kolem voleb slovně napadl. Myslel si, že "moje roztomilá" je méně než "jeho mocný". Tak to se ale šeredně spletl, protože ve mně probudil "Rebela", který mu ukázal vztyčený prostředníček. Narcis se pozná tak, že na tom svém parketu prakticky nesnese konkurenci. Musí mít poslední slovo, stůj co stůj. Po lidech vyžaduje, aby se chovali tak, aby se on cítil dobře. Ti inteligentní často matou tělem. Hrají divadlo. Navenek jsou okouzlující a šarmantní, ale když opona spadne ......

2 0
možnosti
Foto

Myslím si o sobě, že jsem nejlepší, ale raději si to nechávám pro sebe. Zvláštní je, že na to ještě nikdo nepřišel.

2 0
možnosti
Foto

Nevěšte hlavu. Třeba si toho ještě někdo všimne. Zítra je taky den.

1 0
možnosti
Foto

J65a24n 35Š54i15k

1. 11. 2023 7:19

Kdybychom nebyli narcisové, nebyli bychom v tomto prostoru. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Ano. Přesně. Uhodil jste hřebíček na hlavičku. Většina blogerů je jasných.

2 0
možnosti
JT

Ivo, Vy mě děsíte. Plánuju se setkat s roztomilou narcistkou a ještě k tomu nevím, co na ni zrovna přijde . A k té mé narcistické poruše? Z hodného chlapce se ke stáru vyklubal rebel Zrovna včera jsem slyšel báječný vtip (který se hodí k Vašemu předešlému blogu): "Čech ulehne do postele s Vietnamkou. Mám chuť na šedesát devítku. A chceš ji s rýží nebo s hranolkama?"

Včera jsme si dohadovali s manželkou kalendář, kdo kdy kde bude, školení, kominík na chatě, servis ve Vrchlabí. Řekl jsem, že se zdržím, protože mám domluvenou kávičku s jednou blogerkou a budeme si povídat. Načež prohlásila: "no jo, tobě už stejně nezbývá nic jiného, než to nějak vokecat"

1 0
možnosti
Foto

Z toho si nic nedělejte, Honzo, já někdy děsím i samu sebe. A kolem sebe mám jen lidi, kteří se jen tak z něčeho nepo..., tak vítejte. Těším se na vás.

1 0
možnosti
Foto

Pacient liečebného ústavu posiela pohľadnicu s textom: Pozdravujem pán primára i všetkých ostatných bláznov

4 0
možnosti
Foto

Míval jsem několik chyb. Kupříkladu jsem o sobě pochyboval, snažil jsem se o nápravu. Povedlo se, teď jsem úplně dokonalý.

Vašek

1 0
možnosti
Foto

Já jsem roztomilá. Těším mě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.