Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chápem, čo tým myslíte vo všeobecnosti, všetko je asi domeček z kariet.

0 0
možnosti
Foto

A např. v Anglii býval roznos pošty ráno, v poledne a i odpoledne či večer. Jenže, ona je to monarchie. :-)

1 0
možnosti
Foto

Jiný kraj jiný mrav se říká. 😉

1 0
možnosti

Pravda je taková, že pošta vznikla za zcela určitých podmínek v určitém čase. A poskytovala a dosud poskytuje navýsost potřebné a užitečné služby. Pravdou je, že dnes jsou vlastně všechny služby pošty díky novým technologiím nahraditelné. Otázkou není to, zda a kdy bude bude pošta zrušena, tou otázkou podstatnou je, zda všechny služby, které pošta poskytovala a stále poskytuje, budou nahrazovány a nahrazeny ve stejné míře dostupnosti či dokonce v lepší míře dostupnosti.

Kompetentní politik problematiku pošt řeší výhradně prizmatem oněch posledních vět. Nekompetentní politik - pouhým snižováním ekonomických nákladů bez ohledu na právě ony věty.

Výše uvedené odpovídá zcela transparentně bohužel jen na otázku, zda ministr Rakušan je či není kompetentní politik.

2 0
možnosti
Foto

Já vůbec nevím, co pošta poskytuje tak světoborného, bez čehož tady nebudeme umět žít, protože já poštu vůbec nepotřebuji, ale pokud vím, tak zatím se pouze ruší pobočky, což se lidem logicky nelíbí, neboť je tím zasaženo jejich pohodlí. Za mě je obecně těžké z něčeho, co je dlouhodobě spíš nefunkční, vytvořit něco dobrého. Je to taková z nouze ctnost a zpravidla to stejně nepřinese žádný velký užitek, takže vlastně je mi jedno co pan Rakušan. ;-) Přizpůsobím se tomu, co bude. :-) Děkuji vám za komentář a přeji hezký den. Pošta má dnes stejně zavřeno, takže no stress. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 113
  • Celková karma 13,43
  • Průměrná čtenost 639x
JednoDuše jsem.