Diskuse

Bez diskuzí!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I85v73a74n18a 36L60a10n73c44e

5. 10. 2023 13:16

Ráda Vás čtu Diskuze nebo ne, na tom nesejde.

2 0
možnosti
Foto

Předloni jsem napsal čtenáři jménem Milan Š., že "budu mazat každého diskutujícího čtenáře, který (včetně jeho) nemá u svého profilu fotku". S dlouhou přednáškou mi dotyčný hrozil, že tohle opravdu "nesmím", že prý si sám nemohu určovat koho budu mazat. Legrační.

2 0
možnosti
KT

Co to je za logiku, vždyť tam může dát fotku jakoukoliv. Já třeba fotku nemám, protože nemyslím, že by někoho zajímala moje starobní tvář, ale moje názory třeba někoho zajímají.

0 0
možnosti
Foto

Ti diskutující, kteří sami články nepíší, se svobodně rozhodli pouze diskutovat. Toto jejich právo nikdo nezpochybňuje. Jejich volba, která není nikým vnímána jako nějaká podivuhodnost.

Mnou samozřejmě také ne.

Kritická slova na adresu autorů neumožňujících diskusi jsou impertinence.

3 0
možnosti
JK

No za takové diktátorské chování typu dej si na mě majzla bych ho kopl do zadku. Na svou povýšenost vůbec neměl právo.

0 0
možnosti
Foto

Když mi byly asi čtyři roky, rozhořčeně jsem prý na něj křičela zpět, že nejsem žádná vajzla.

1 0
možnosti
Foto

V současné době 101 blogerů a diskutérů ze 100 ... diskuze přeceňuje ;)

4 0
možnosti
Foto

Mě Iviny články baví. Nevzpomínám si, že bych se u některého nudil nebo minimálně nezasmál. Proto je mi líto, že většinou neotevírá diskuse. Protože i když se mi článek líbí, stane se, že mi naskočí doplňující otázka, kdy se chci řádně po plhovsku přihlásit a položit doplňující dotaz a ejhle, ono to nejde.

Každopádně jsem rád, že si Iva našla cestu k trefným a vtipným komentářům pod mými články.

2 0
možnosti
Foto

Martine. Vám říkám, že kvůli vám tu diskuzi otevřu a jak tam nebudete první, bude zle!

2 0
možnosti
Foto

J31o24s48e25f 36B65á54r88t84a

4. 10. 2023 15:13

Já zase nechápu některé diskutující. U autorů, kteří mi nesedí blogy většinou nečtu a jejich diskuzi otvírám sporadicky. Uvedl bych příklady blogů pana Paroubka a paní Konečné. V diskuzích se opakují stále stejné odsuzující komentáře a já si říkám, proč tam vůbec lezou. I kvůli této diskutující úderce někteří blogeři diskuzi neotevírají. Dobré je diskutovat k tématu blogu a ne k jeho autorovi. Výsledkem je, že mnozí blogeři a diskutující jsou znechuceni a z tohoto prostoru odchází. Zásluhu na tom však mají i admini.

4 0
možnosti
Foto

,,Je to skutečně děsné, strašné, ne-li až... Jeden si dá práci zpracovat svůj článek na blog, často ,,skoro“ na úrovni diplom. práce. Nešetří fakty i ,,fakty“, dá do toho div ne duši, emoce, znalosti mnohdy až bezbřehé a vyjádří se bez obalu o úrovni toho i onoho i oněch. Kolikrát jim to i ,,nandá“, aby viděli, že do toho i do nich vidí. Mnohdy najde i spoustu spřízněných duší. A vzájemně si notují. A najednou, BÁC! Kde se vzala, tu se vzala ,,trotlovina“. Tó teda. Člověk tu má o jinejch vědomosti, hodné zkušeného kádrováka/kádrováčky, pardon, personalisty, i až ,,kvalifikaného“ takměř psychologa, potažmo i až dálkového diagnostika, virologa, politika, ekonoma, kriminalisty, soudce nejméně lidového, či až ,,investigativce“, že. A najednou si nějakej takovej dovolí to až znevažovat. Ba nastojte! Semotamo kdos dovolí si aj přitakat! Vrchol! Někteří navíc si dovolí do blogů dát i odkazy a vysvětlení, kde a z čeho čerpali a co je co. O nářcích převozníků, nejednou ,,převezevších“ i sebe sama, či rádoby i post revolucionářích, ani nemluvě. Jakož i ,,světlonoších“, i ,,buřičích“ nemožno se nezmínit. Neuvěřitelné! Jak kdyby považovali jiné blogery a potenciální čtenáře za nějaké takové onné. A tak naskýtá se otázka. Mají tací vůbec právo psát blogy, vstupovat do tzv. diskuzí, či dokonce dovolit si to i ono číst? No číst - asi takhle. Kliknout na blog, popř. i karmu, to zas jo. To jim nikdo nezakazuje."

Zdroj: https://jiroudek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=768296

P.S.: je právem každého řádně registr. blogera, jak se rozhodne,tedy zda otevře diskuzi, či nikoli. A není jeho povinností tuto svou volbu jakkoli a komukoli zdůvodńovat. A pokud to

komukoli vadí, je to toliko jeho problém, a nikoli autora.

3 0
možnosti
Foto

Děkuji za váš komentář, pane Jiroudku. Já jsem ráda, že se toto téma otevřelo, i když to není poprvé, jak někteří zmiňujete. Naskytly se mi pohledy mnou netušené, takže se cítím obohacena. Některé čtenáře (potažmo blogery) jsem možná svým pohledem na věc zklamala, někteří svým postojem překvapili mě, ale to je život. Beru to tak.

1 0
možnosti
Foto

Ivo, dík za vaše vysvětlení, pište tak, jak to cítíte a mějte se fajn

3 0
možnosti
Foto

Jitko, děkuji, že jste se zastavila a také se mějte krásně.

1 0
možnosti

Já články bez otevřené diskuse nečtu už z toho prostého důvodu, že na blog.idnes vstupuji přes link blog2.idnes.cz/diskuse.aspx, kde se články bez diskuse vůbec nenabízejí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 12,80
  • Průměrná čtenost 633x
JednoDuše jsem.