Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezké zamyšlení. Mějte se tady hezky. Jdu si pokecat s dědkama do hospody (na pivo).

1 0
možnosti

Příště až budete psát, tak tam nedávejte Zemana. Už mně to připadá jako nějaká mánie nebo povinnost se o něm stále zmiňovat.

Jinak ve spotřebě alkoholu jsme na šestém místě na světě, což si myslím není moc záviděníhodné umístění (data OECD). A co se týče pití alkoholu a holdování konopí mládeže u nás, tak jsme na pomyslném stupni vítězů na prvním místě v Evropě. Tak nevím. Je co slavit? ;-)

2 0
možnosti
Foto

Rozhodně. Vždy je co slavit. Tak třeba to, že ještě stále nemáme to první místo. ;-)

0 0
možnosti

Já naopak hledám kamarády na likvidaci alkoholu,mám ho doma plno a nějak nemizí,samotnému to nešmakuje a žena je jednosklenka...přátelé nikoliv suchý únor , nýbrž pojdme se utopit v alkoholu,zvu Vás;-D;-D;-D

3 0
možnosti
Foto

:-D :-D :-D Budete to asi muset odložit na březen. Všichni budou po suchém únoru vyprahlí a více toho vypijí. A nebo můžete poskytovat první pomoc odpadlíkům, kteří nevydrží. ;-)

1 0
možnosti

:-).....Milá hezká paní autorko! Já jsem určitě špatný příkladem! Už v poslední třídě měšťanky jsme stavovali na jedno černé. Žádný nás nevyhazoval z hospody. V 15 jsem začal kouřit a chodit za děvčaty, alkohol mírně. S několika přestávkami kouřím dodnes. PIju samozřejmě také, opilého mě nikdo neviděl. Celý život jsem sportoval, kupodivu žiju a pořád ještě jezdím pravidelně na koni.

Jezdí u mně jedna výživová poradkyně, tak to občas probíráme! Kdyby to fungovalo tak, jak se dnes všeobecně razí, museli by nás ve stovce dotloukat, abychom tu nestrašili.

Já se řídím radou kardiochirurga dr. Pirka?(pořád sportovec), a prof. Šamánka.....pít denně, neopíjet se. Mně se to líbí a nehodlám na sklonku svého dosti dlouhého života nic měnit. Každý jsme prostě jiný. Umřela mi jedna známá, matka tří dětí,35r. nikdy nezakouřila.....rakovina plic.

Jistě bych nebyl dobrý příkladem pro askety. Život si užívám, nemohu nic ovlivnit.

Pije se od nepaměti....už Kristus v Káni Galilejské, když došlo svatebčanům víno, proměnil vodu ve víno. Léky, neberu žádné......co bych si ve svém věku,mohl více přát! Nechme lidi žít, jak jim to vyhovuje, bude to nejlepší ! R^V

4 0
možnosti
Foto

Hezky jste to napsal. Souhlasím s Vámi, pokud Vám to takto vyhovuje. ;-) Já nechci být na alkoholu závislá. Nechci mít pocit, že mi ta sklenka vína chybí. A hlavně si chci umět život užívat nezávisle na alkoholu. ;-) Taky se nechci dívat na opilé představitele státu a stejně tak jsem si jistá, že se nikdo nechce dívat na opilou Votočkovou. Proto mi přijde vhodné začít u sebe. ;-) Děkuji vám za přečtení mého článku. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Pokud by měl člověk řešit národy podle alkoholu, stačí se projít centrem Prahy. Zajímalo by mě, zda se Dánové, Italové, Angličané či Němci stydí na svých blozích za chování svých turistů. Asi je jim to šumafuk. K vaší výzvě se samozřejmě nepřipojím, cokoli organizovaného a vynucovaného je pro mě nepřijatelné.

2 0
možnosti
Foto

Ale my se přece nechceme srovnávat s těmi horšími. Nebo ano? ;-)

0 0
možnosti

Ten suchej unor uz praktykuje syn leta. Od masopustu do velikonoc se maji lide postit. on si to zmenil na nedotknout se alkoholu, a i tak to vidi na vaze. ono to pivo preci nejakyho toho joula ma.

0 0
možnosti
Foto

Ano, mnoho lidí to tak má, že si to spojí ještě i s něčím dalším. Třeba vyloučí ze stravy i bílý cukr nebo se 1x týdně postí apod. A mnoho lidí říká, že stačilo vyloučit alkohol a byli za ten měsíc o pár kilo lehčí. To já toho alkoholu zase tolik nevypiju a navíc hodně sportuji a nestravuji se nějak příliš nezdravě, takže spíš mi jde o ten návyk samotný. :-)

0 0
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že v zahraničí maj úplně jiné starosti, než zkoumat české pití.

3 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 11,12
  • Průměrná čtenost 627x
JednoDuše jsem.