Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Velmi pěkný, nebojácný článek. R^ A nebojácný neříkám nahodile, ale když tu pročítáte diskuze, jde na vás hrůza z té zaslepenosti a neznalosti dějinných souvislostí.

Malá poznámka o síle a podpoře zla. Naivové si myslí, že tu jde o Putina. Tak to je velmi úsměvné, vždyť je to taky figurka, i když jako jeden z mála má aspoň nějakou vizi. Sice svou, ale něco tam je. Jde tu však o něco jiného, docela jste na to kápl, mám podobný názor. 

V latinské Americe říkají těmto silám supai, setkávají se s nimi všechny kultury, v dalších částech světa jsou známy pod nejrozmanitějšími názvy, klidně jim můžeme v našich podmínkách říkat démoni nebo čerti, dle libosti. To není podstatné. Ale, není asi náhoda, že se tento jihoamerický název až nápadně podobá našemu sup. No a tohle se přesně děje v dnešní době v celém světě, na Ukrajině je to ovšem momentálně jen víc vidět: rozklad společnosti, hodnot a tradic za jedním jediným účelem, o peníze jim nejde, ty jsou až na prvním místě, jak pravil jejich nastrčený tajtrlík, jde tu o víc - o moc nad námi, odčerpávání naší energie, která je mimochodem jejich hybnou silou. No a čím větší tu bude chaos.... rozumím vám. Dík.

2 0
možnosti
JM

J40i78r62i 88M55a12l35i50n44a

23. 3. 2014 15:50

Putin a jeho zlocinci chteli celou Ukrajinu, ale dostali zatim jen Krym. Takze se nasi komundirove Putina a jeho tanku na hranici se Slovenskem jen tak nedockaji.

Diky za vasi statecnost, Ukrajinci !

0 0
možnosti
PH

Jj, kdo se nepoučí z historie, musí ji opakovat. Více než sto milionů mrtvých od revoluce v rusku asi není dost. Hladomory, vraždění... Největší hrůzy na lidech v dějinách se odehráli v Rusku.

1 1
možnosti
PH

oprava:...odehrály...

0 0
možnosti
PS

A co když zvítězí,Josefe,co když nakonec ďábel zatemní naše citlivé duše???Mně se to už párkrát stalo....pozor na to.

0 0
možnosti
MK

Holt někdo něco napíše dle zdravého selského rozumu a hned o havlistů a jiných pravdoláskařů, či lidí s omezeným rozhledem  schytá. Už mě zajímá, kdy budeme schvalovat humanitární  bombardování Moskvy. Nejsem žádnej přítel Putina, či Sovětského svazu, ale tady je Putin v právu

6 0
možnosti
LN

..takže až se rozhodne vtáhnout k nám...chránit rusy v karlsbadu...bude taky v právu...???

1 2
možnosti
JK

J32a98n 20K35o69t11t98a20s

20. 3. 2014 20:48

Konečně pisatel s jazykem bez filtrace. Ale schytáte to od mnoha. Dávám karmu - ne za Putina, ke kterému mám své výhrady, ale za opravdovost, s jakou jste to podal. Putin je totiž rovnováha - a tu nutně k přežití potřebujeme.R^

6 3
možnosti
KB

Máte pravdu, havlovci ale pravdu odmítají číst a poslouchat. Na lži, které předvádí ČT nebo rádio je možno odpovědět snad jedině odhlášením služeb, pokud jste to už dávno neudělali.

9 0
možnosti
Foto

M71i78l75a96n 24K47a22s30l

20. 3. 2014 18:11

totální mimoň obdivující magora vyhrožujícího atomovými zbraněmi - inu - Hitler měl taky spoustu příznivců, nejste sám ujetej

7 10
možnosti
JK

Možná jsem to nezaznamenal ( myslím to upřímně), ale o jaderných zbraních se vyjádřil pouze jeden komentátor ruské televize( nevím které), a to v odpovědi na dotaz coby kdyby. O vyhrožování jsem nic neslyšel. To jakým stylem reagujete na,sice přihlouplý, článek z Vás nedělá zrovna ideál neujetosti.

3 0
možnosti
Foto

Vy jste před tím četl nějakou pohádku dětem, viďte?

1 5
možnosti
Foto

protože jinak byste nemohl se zdravým rozumem plodit takové nesmysly o pravdě a dobru z východu.

Jedině, že jste ještě omámen pravdoláskou obsaženou v pohádkách, bo jinak to není možný!:-/

1 2
možnosti
MD

pane bože,slyšim našeho politického důstojníka z Chebu,pluk motostřelců,dnes je tam velké tržiště Dragon,tam patří i tento pán,

7 5
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik