Mechanismus ovládání lidské mysli

v dnešní době více než kdy jindy můžeme prostřednictvím moderních komunikačních technologií sledovat nepochopitelnou agresivitu jedinců i davu, která se vyskytuje při různých událostech, které jsou spojeny se soupeřením, ať už sportovním, mocenským, prospěchářským nebo jde jen o banální záležitost v podobě běžného předjíždění automobilu. Na druhé straně si můžeme povšimnout neuvěřitelné apatie a nevšímavosti davu tam, kde by byla akce jedince nebo davu potřebná pro konání dobra, například při pomoci potřebným, obraně práva nebo při záchraně lidských životů. Co je v pozadí? Co agresivitu a manipulaci lidí vyvolává a přiživuje?

idnes.cz

Abychom mohli mechanismus ovládání lidské mysli dobře  pochopit, je nutné se alespoň trochu seznámit se základní energetickou strukturou člověka. Každý člověk má složitou šestidimenzionální neviditelnou strukturu, která souvisí i se vznikem a příčinami emocionálních stavů, jako jsou zlost, agresivita, závist, lítost, strach, vzpomínky na minulost, a podobně. Člověk, který nemá potřebné znalosti, si ani neuvědomuje, proč se na něj navalují a střídají se u něj různé nálady a emoce.

Každý člověk má Duši, která tvoří základní energetické centrum, jde o jakýsi energetický generátor. Kolem Duše jsou umístěna čtyři energetická subcentra, která se nacházejí zhruba jeden metr od nás a jsou napojena na náš mozek. Tato subcentra si lze představit jako kulovité shluky částic, přičemž mohou vykonávat jak pravotočivý, tak i levotočivý pohyb, nebo se vůbec neotáčí. Pohyb po směru hodinových ručiček působí pozitivně a pohyb proti směru hodinových ručiček působí negativně, vyvolává zoufalství, nemoci, vášně, agresi, slepou víru, lidé jsou snadno manipulovatelní.

Aktivace pravého subcentra způsobuje pocity strachu, sklíčenosti, agrese, smutku a vyvolává odpovídající myšlenky, kterými subcentrum zaujme pozornost člověka. Aktivace levého subcentra má za následek pocity pýchy, sebelásky, pokušení, chuť libida, někoho ovládat, vlastnit. Spuštění zadního subcentra je spojeno s minulými zkušenostmi, různými viděními a přední subcentrum způsobuje pocit síly, pohody, radosti, jde o setkání s duchovním světem.

Pro aktivaci energetických subcenter se od pradávna používají symboly a znaky, které nesou rozsáhlé informace, některé znaky jsou schopné ovlivnit chování lidí. Věděli o nich prastaré národy, politici i kněží, používali je při léčení, pro vytvoření příjemného a harmonického prostředí, nebo je měli bojovníci na svých vlajkách a štítech během vojenských tažení, aby vyvolávaly potřebné nálady před bojem. O skrytém působení znaků a symbolů vědí tajné služby a vlády světových velmocí, některé je používají ke svým mocenským a kořistnickým záměrům, jiné pro vyvolávání a zesilování potřebné pozitivní obrany.

Kdo se pozorně podívá, může tyto znaky a symboly, které pozitivně i negativně působí na psychiku, spatřit v chrámech a kostelích. A nemusí se dívat jen v chrámech a kostelích. I obyčejná Keltská spirála, pokud ji necháme působit ve směru pravotočivého pohybu od vnějšího okraje dovnitř, vyzařuje pozitivní energii. Jde vlastně o jednoduchý biogenerátor, který dokáže přeměnit negativní energii na pozitivní a roztočit naše energetické subcentrum požadovaným směrem. Pokud v našem okolí převažují negativní znaky, probouzejí v člověku podvědomé strachy, hmotné touhy, agresi, zužují vědomí, a podobně. V tomto stavu se jakákoliv podaná informace považuje za věrohodnou, lidé se stávají velmi snadno manipulovatelní.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pro manipulaci s lidskými pocity ve prospěch materiálního rozumu, tedy konzumu, prospěchářství, podlosti a zvrácenosti, se používají agresivní znaky obrácené svastiky (znázorňují pohyb proti směru hodinových ručiček), které bývají skrytě umístěny v zorném poli lidí. Nacházejí se ve výzdobě interiérů, na zdech, na podlaze, na předmětech a oblečení kněží, na kravatách a motýlcích politiků a podobně. Agresivní znaky, které mají za cíl skrytě a manipulativně působit na podvědomí příjemců, můžeme mimo chrámy a kostely také spatřit v předvolebních kláních (například plakát s Karlem Schwarzenbergem), v reklamních kampaních, nebo na praporech, přilbách, oblečení a zbraních agresivních militantních bojovníků, například z ukrajinského Majdanu.

Působení aktivovaných bočních energetických subcenter jednotlivců, prostřednictvím negativních agresivních znaků a symbolů, lze masově zesilovat s použitím různých schémat, která vyvolávají a udržují „nakažení davu“, například pomocí mluvčích s megafonem, jak jsme to mohli sledovat při nedávných akcích agresivních demonstrantů v Kyjevě.

Použití kombinace masového působení hákového kříže, což je negativní agresivní znak ve směru pohybu proti hodinovým ručičkám, ve spojení s uhrančivým mluvčím Adolfem Hitlerem, způsobilo zfanatizování davů „hitlerovského Německa“. Prostřednictvím těchto znalostí a technologie se uměle vyvolávají a realizují „barevné revoluce“ na celém světě. Umožňují změnit pokojný dav na konající, nasměrovat jej k násilí a ke svržení režimu. Většina lidí přitom ani neví že jsou manipulováni, myslí si, že bojují za správnou věc, a když je po všem, většinou ani vůbec netuší, co se to s nimi stalo, proč podporovali síly zla, neví proč se dopouštěli brutálního násilí proti lidem.

I my sami můžeme být svědky takovýchto nakažení, například když se setkáme s nějakým známým, který nám sdělí nějaký drb a my hned máme tendenci jej pustit dál. Vůbec nás nenapadne, že v tu chvíli máme aktivováno pravé sub centrum, které ovládá náš živočišný rozum, a za cenu ztráty cenné energie šíříme kopii negativní emoce. Znalosti o skrytém působení znaků a symbolů jsou velmi důležité pro pochopení fungování sil v neviditelném světě. Bez nich se nelze účinně bránit manipulacím politiků, businessmanů a kněží, nelze mít pod kontrolou své emoce a jednání, nelze se dobrat skutečné pravdy a být svobodným Člověkem …

Zdroj: volně inspirováno z knihy AllatRa, Anastasie Novych

Autor: Josef Votípka | čtvrtek 27.3.2014 16:50 | karma článku: 30,76 | přečteno: 5461x
  • Další články autora