Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

L12i23b61o97r 78M16a14l12ý

16. 4. 2014 23:32

Souhlasím s článkem a s jednou větou se naproszo ztotožňuji....Tady vůbec nejde o to, zda Rusáky milujeme nebo nenávidíme, tady jde o lidské hodnoty a o základní lidská práva pro kohokoliv.

Toto si lidé neuvědomují, kteří nás nazývají rusomilové a komunisti. Hledí si svého konzumního života, nadávají na minulost, nadávají na Rusa, ale zapomněli se informovat o současném vývoji politiky.

2 0
možnosti
PH

P83a56v89e17l 82H84e95k

16. 4. 2014 22:34

Hm, užiteční idioti se začínají množit.

1 1
možnosti
TH

To je strasny. Na tohle se driv nezmohlo ani Rude pravo. Rv

1 3
možnosti
JC

Vy jste musela vše v Rudém oprávu přímo hltat a určitě máte doma schované všechny čísla od dob, kdy jste se narodila, anebo alespoň výstřižky, viďte?;-)

0 0
možnosti
MP

Hloupý článek od A do Z...

2 3
možnosti
JC

Určitě to znáte - hloupému vše hloupé:-)

0 0
možnosti
PV

Sepsal jste to velice pěkně i s tím odkazem na přirozené zákonitosti vesmíru.R^ Dík za článek. Jsem s vámi zajedno a už dlouho tu píšu o bumerangu, který se Americe vrátí. Jedno varování už dostala, když jim arabští vousáči sundali ty dva paneláky, asi musí přijít mnohem větší facka, jinak nic nepochopí. Inu, velmi mladá, nevyspělá zem...

Děkuji za zmínku o slovanské sounáležitosti, valná část občanstva má problémy se svým rodovým začleněním, zapomněli odkud jsou, kdo jsou a kam směřují. Je to potřeba připomínat.

3 5
možnosti
MP

"Sundali dva paneláky " ?....bylo zabito 3000 nevinných lidí, frajere !

2 0
možnosti
Foto

Souhlas a karma R^

Když dva dělají totéž není to totéž.

Když povstalci v Kyjevě zabíjeli policisty, tak to bylo demokratické a v pořádku, když by se někdo odvážil bojovat proti nim, tak je proruský terorista a separatista.

4 4
možnosti
PZ

Uz se tesim jaky tam u vas bude blahobyt az se EU rozpadne a Batuska Putin prijde na pomoc.;-D

3 0
možnosti
LM

L80i50b73o55r 77M38a82l80ý

16. 4. 2014 23:43

Putin nepřijede, ale konečně nastane blahobyt obchodu bez dotací, které bude vytvářet to správné, zdravé, konkurenční prostředí. Zadlužené státy přejdou ke své měně, udělají  měnové reformy a budou si dělat svou politiku a ekonomiku, jak chtějí.Hospodářství bude zkvétat, protože nám nikdo nebude nařizovat, že nesmíme pěstovat pšenici a musíme tahkovat řepku do nádrží.

0 0
možnosti
BD

I  my máme snad obavy o osudy Čechů na Ukrajině, byť tam žijí již hodně dlouho. Proč by neměli mít obavy Rusové, když 20 km od jejich hranic mají Rusové strach ,co se stane s Rusi na druhé straně dříve otevřených hranic. Proč se musí vyvolávat strach před volbami. Není to velmi chybná strategie prozápadní vlády v Kyjevě ? Samozřejmě nakonec snad zvítězí zdravý rozum. Jen je škoda těch mrtvých a zraněných.Rusko vede na celé čáře diplomaticky, strategicky i posílením svého vlivu. Nebo to je již v tom našem " západním" světě opravdu před konečným řešením ? Potěš pánbuh !V

2 1
možnosti
Foto

Státy budou vždy zdrojem konfliktů.  Jednak mohou náklady zbrojení přenést na své občany a jednak je mohou pod pohrůžkou zastřelení poslat válčit kam uznají za vhodné. Výsledek je ten, že my dole v podhradí to vše  platíme a umíráme  a ti nahoře se tím dobře baví.

4 0
možnosti
OL

O25t15o 53L61e21v

16. 4. 2014 13:27

Je vidět že jste dobře studoval ten VUML a komunistickou SORBONU autore.Ještě něco o americkém brouku a bude to komplet.;-€;-€;-€

4 3
možnosti
Foto

Pan autor zapomněl několik důležitých provolání:

Jak na suchu, tak na moři, rozdrtíme agresoři. Ejchuchu i ve vzduchu.

Naše vítězství je jisté, rozdrtíme imperialisté.

Agresorům do tváře vrhnem tuny siláže.

3 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Vystudovaný ekonom, rodič, snažím se zabývat podstatným.

Seznam rubrik