Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

zeolit

1. 4. 2011 16:15
K čertu s koncesionářskými poplatky! Bunga bunga!

Souhlasím s autorem. Před časem jsem poslal mail do ČT. Dotazoval jsem se, jestli genředitel některý Jílkové pořadu už viděl. Bunga bunga - jsem proti placení koncesionářských poplatků. Tento Jílkové pořad mě jenom v mém názoru utvrzuje.

0 0
možnosti
JM

janacz

1. 4. 2011 15:14
Někdo si zase

paní Jílkovou oblíbil. Třeba já její pořady považuji za Originálníl. :-)

0 0
možnosti
JM

zeolit

1. 4. 2011 16:22
Re: Někdo si zase

Ano, každý má právo na svůj názor. Ale co říkáš na pořad Máte slovo? Já ti povím, kdo jsi...;-)

0 0
možnosti
JF

Filip007

1. 4. 2011 10:00
Naprostý souhlas

s autorem článku. Paní Jílková se chová jak pouťová vyvolávačka - skáče hostům do řeči - nenechá je dokončit myšlenku - prostě je to Kotel na Nově - tak jak býval - čili myšlenka dobrá - provedení ubohé !! Chce to jen vyměnit moderátora ! To takový Martin Veselovský na ČT nebo Jan Punčochář na Primě je jiný kafe !!

0 0
možnosti
J

j.Havránek

1. 4. 2011 9:28
Ano, Jílková je problém!

Někdo už tady použil trefný výraz dryáčnice. Ale co naplat - tahle hysterie mmnoha televizním divákům imponuje, takže žádný strach o tuhle komediantku:-)

0 0
možnosti
JM

zeolit

1. 4. 2011 16:17
Re: Ano, Jílková je problém!

Bohuže, máte naprostou pravdu...:-(

0 0
možnosti
VJ

velký jarda

1. 4. 2011 7:15
plně souhlasím

nějaký náznak myšlenky nebo názoru u p. Jílkové nemá šanci.

0 0
možnosti
RC

RacekChechtavy

1. 4. 2011 1:12
ano, je to odpad

souhlas. Pořad jsem viděl jednou. Míra protěžování těch co měli stejný názor jako madam jílková mi evkovala jana husa před koncilem kostnickým. Nikdy více.

0 0
možnosti
B

Belisana

1. 4. 2011 0:30
staci dojit k jednomu -

prestat se divat na TV. Na jakoukoli, uplne. Jednak by bylo zajimave sledovat, co by se stalo, az by peoplemetry hlasily nulu... a druhak byste zjistili, ze ji fakt nepotrebujete a ze se ten cas da vyuzit mnohem prijemneji :)) ja se nedivam uz 15 let a je to super!

0 0
možnosti
D

denanana

1. 4. 2011 0:13
Protekce v ČT

Proč se tak šílený pořad drží na obrazovce?  V ČT o tom mluví všichni, jen ne nahlas:  MJ je manželkou  vlivného  mediálního lobisty a majitele serveru Parlamentní listy  M.Voráčka, který má blízký  vztah k řediteli veřejnoprávní tv. a neskutečně neuvěřitelný  vliv na dění v ČT. Je to takhle jednoduché!

0 0
možnosti
H

hanick

1. 4. 2011 0:54
Re: Protekce v ČT

Je to tak....a nejenom v případě MJ :-(

0 0
možnosti
HM

ladhela

31. 3. 2011 23:23
bylo zajímavé

sledovat , když si Hušák s ministrem vjeli do vlasů,Jílková ani nehlesla ,ale ještě více je nabádala k hádce;-D

0 0
možnosti
EN

ewanem

31. 3. 2011 22:24
Musím Vám oponovat.

Paní Jílková je skvělá R^ moderátorka a vždy jsem obdivovala, jak byla na KAŽDÉ probírané téma skvěle připravená!! To neposoudíte, když se díváte jen na část pořadu a pozorně nesledujete! Paní Jílková správně koriguje, aby se mluvilo K VĚCI, neb řečníci mají tendenci se zakecávat nebo odbíhat. Osobně jsem se na tyto pořady přestala dívat JENOM Z DUVODU, že skutečně jsou příliš krátké a řečníci dostávají tím pádem MÁLO PROSTORU. Takový pořad by měl trvat alespoň hodinu a půl, nejlépe dvě. Pak bych si všechny ráda poslechla. Ale  tenhle úprk mě fakt nebaví, protože nejenže se nic nevyřeší, ale nelze si vyslechnout ani všechny názory. To není chyba paní Jílkové, nýbrž časového rozpětí. Ona se do něj prostě  musí vejít. Přesně z toho důvodu jsem se přestala dívat i na Kotel.

0 0
možnosti
MB

z-VV-na-bliti

31. 3. 2011 22:35
Re: Musím Vám oponovat.

Sorry, vzdyt je jako urvana tetka z pavlace. Nepamatuju se na debatu, kterou by zvladla ukocirovat, nebo kde by nekdo (kdokoli) z ucastniku mohl dokoncit myslenku, nedejboze smysluplne reagovat na cizi.

Tragedie je uz ten format - "pojdte sem k nam a grilujte pred kamerou urednika nebo ministra". Vysledkem je, ze tam neco mrmla jakasi Brezova (teda matlal Kocourek se taky predvedl), nebo vocas, jehoz konkretni problem se tam Jilkova snazi generalizovat.

-

Kotel na Nove bych jako bulvarni zabavu mpro vobycejny lidi pochopil. Ale na CT?...?

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4252x
Milovník alternativ, menšinových názorů, kverulant a šťoural.
Liberál, který nemá rád politicky korektní postoje a jiné lakování na růžovo.