Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
UKS

urceno ke smazani

26. 8. 2011 10:56
a proc porad davky?

proc motivace vyssi a vyssi davky? jak k tomu prijde bila matka samozivitelka, chuda, ktera ma proste smulu ze je bila? jeji dite nikdo v ceste na vysokou skolu nepodpori protoze je bile? neni nahodou TOHLE presne to co vetsinovou spolecnost sejri, neustala pozitivni diskriminace?

me cikani nevadi, cikani jsou vetsinou slusni lide kteri pracuji. vadi mi romove, kteri tyji z mych tezce vydelanych penez, uzivaji si pozitivni diskriminace a jeste se nam za to smeji do xichtu jak jsou nepostizitelni. a nejen romove, v podstate jakykoliv odpad spolecnosti jakekoliv barvy ktery zije timto zivotem.

zadny davky, maximalne existencni minimum. zadne prispevky. neplatis najem, elektrinu? tahni, vystehuj se, nezajem kam. ukradnes? zabijes? tvrdy trest a do vezeni. S bilym clovekem se stat a soudy nemazou, proc by se mely brat ohledy na jakousi pochybnou barvu pleti? jen proto ze na tom spousta pseudoagentur a pseudohumanistu buduje svuj etnobyznys?

0 0
možnosti
UKS

urceno ke smazani

26. 8. 2011 10:58
Re: a proc porad davky?

chteji zit jako normlani lide? vzdelavat se? pracovat? prosim, maji steje sance. nechteji? chteji si jen tancit, kocovat, krast slepice? prosim, at si tahnou, ale za svoje a az jim nekdo na zlodejinu prijde, necht je potresta stejne tvrde jako bileho.

to je to co lidi nepredstavitelne stve. pozitivni rasismus a neustale experimetny s jakymsi zaclenovanim nekoho, kdo zaclenovat nechce, vyhazovani penez kterych neni nazbyt za veci ktere stejne nebudou fungovat. zjednodusene - hazet perly svinim.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

9. 7. 2011 14:17
Už dlouho jsem něco tak věcného a rozumného ....

o romském problému nečetl.

1 0
možnosti
NVOCM

ndee: victim of censoship mk.9

30. 5. 2011 13:05
super...

R^R^R^

0 0
možnosti
M

mojepostovnischranka

24. 4. 2011 18:47
Karma - tohle slovo stačí

0 0
možnosti
JH

ExPat

22. 4. 2011 20:12
No safra!

Pane jo: "Donutit bičem, vystěhovat, vykopat a vypráskat."

To je teda sešlost.

Ještě že existuje vituální svět jako toto diskusní forum, kde se na rasistický hmyz vašeho typu dá podívat přes Internet aniž by se jeden ušpinil.

0 0
možnosti
V

villík

22. 4. 2011 20:15
To mluvíte o kom?

0 0
možnosti
KD

akaja

22. 4. 2011 19:46
Cukr a bič

Plně souhlasím s metodou cukru a biče. Cikáni jsou zcela jiní, nelpí na majetku, nemusí se k vůli němu tolik namáhat, nedokáží dlouhodobě, vytrvale pracovat. Dlouhodobě vydrží bavit se, zpívat, tancovat, množit se a přežít. Donutit je, aby si aspoň na živobytí vydělali prací je nutné pod tím bičem, ale zároveň musejí mít tu možnost, aby tu práci mohli dostat. "Cukrem" je odměňovat za snahu udělat potom ještě něco více než si vydělat na chléb.

0 0
možnosti
L

lrkfa

22. 4. 2011 19:31
Jistě si to přečtou Kocáb,Uhl a další

a vezmou si Romy do své péče !

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

22. 4. 2011 18:49
Romská nerasistická republika

proč se ty peníze na integraci nevyužijí lépe? Koupí se jeden ostrov a na něm se utvoří Romská nerasistická republika, obývaná pouze Romy. Nikdo je nebude diskriminovat, budou šťastně žít mezi svými, hovořit svým jazykem, zvelebovat svou zem, obdělávat pole,  ....

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

22. 4. 2011 19:00
Re: Romská nerasistická republika

Ale oni tam nebudou chtít odejít. Jak vyřešit tento drobný problém? Nějakým systémem pobídek?

0 0
možnosti
BT

Barbarka_CZ

22. 4. 2011 18:46
co dodat

R^

0 0
možnosti
JS

Juraj 1

22. 4. 2011 18:31
Je to o osobní iniciativě každého, skupiny, etnika

Zevní podmínky nakonec nejsou tak podstatné. Proč tak soudím ? Žil jsem a pracoval ve velké nemocnici v Jižní Africe  a to je opravdu z mnoha hledisek zajímava zem. K etnikům a rasismu. Když angláni vyhráli na začátku století válku v JAR, zjistili, že afrika je plná zdravých silných černochů , ale k práci se moc nehodí. Protože  jezdili za obchodem do indie, začali si své poddané z indie stěhovat do svých oblastí, zřejmě se  zdáli vhodnější k práci. Věcně i právně měli indové i černoši stejné postavení v Aparteidu, stejné možnosti, stejná omezení. Já tam byl v době , kdy skončil aparteid a další rok tam vyhrál volby Mandela. Nicméně už před tím , než skončila bělošská nadvláda, byly velké rozdíly mezi indy a černochy- majetek, vzdělání, špičkové pozice na univerzitéch a ve firmách, majitelé hotelů, prodejen všeho druhu, firmiček na cokoliv.Trochu to připomíná větnamce u nás.. za 50 let. Je schopný někdo tyto zjevné (sice trochu zobecněné) osobní poznatky a doložitelná čísla vysvětlit?

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

22. 4. 2011 18:51
Re: Je to o osobní iniciativě každého, skupiny, etnika

i ti černoši jsou vděčni, pokud jim někdo postaví školu (děti rády docházejí na výuku a je to svým způsobem prestiž) ... tak nějak na rozdíl od Romů

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4245x
Milovník alternativ, menšinových názorů, kverulant a šťoural.
Liberál, který nemá rád politicky korektní postoje a jiné lakování na růžovo.