Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Odpověď je zcela jasná - zatímco o vaší politické straně Vizens(8-o) slyším dnes poprvé (a určitě nejsem sám), o Přísaze je slyšet opravdu hodně. Tak je potřeba si do nich kopnout. S těmi kabelkami jste hodně trapný. Můžete nám sdělit, zda existuje nějaký zákon či předpis, nařizující založení politické strany (hnutí) ihned po zisku požadovaného počtu podpisů?

2 0
možnosti
Foto

Neférový byl Chovanec, Červíček, ....najdete v jeho knize. Držím mu palce. A jaké má šance? asi jako Kuciak.

2 0
možnosti
Foto

K46a77r81e46l 42C29a97c45h

22. 2. 2021 20:07

Robert Šlachta nemá se svou budoucí stranou či hnutí šanci získat dostatek voličů i když je mnoha lidem sympatický. Ale již v úvodu jste se pane autore dopustil faulu vy a to s těmi kabelkami. To je přece úplně největší blbost k ohlupování veřejnosti. Ty kabelky paní Nagyové by lidem se zdravým rozumem ani nevadily, kdyby tehdejší premiér nejednal pod jejím vlivem ve prospěch těch, co ty kabelky, šperky a jiné dárečky paní Nagyové dávali. Proto musela padnout vláda. Ne kvůli kabelkám, ale kvůli charakterové vadě premiéra, který se nechal ovlivňovat svou milenkou. A správně Šlachta říká, že on vládu nepoložil, ale položil ji sám Petr Nečas.

Pokud jde o politickou kariéru R. Šlachty, měl by se přidat k některé již existující straně. Bude-li chtít mít vlastní stranu, jen v tom pokusu marně utopí peníze své a svých sponzorů a tak bych mu to, že se ještě jako politický subjekt nezaregistroval, ani moc nevyčítal.

6 0
možnosti
Foto

Jak víte, že Nečas se nechal ovlivňovat svou milenkou. Kde jste to vzal. Šlachta nakecal mediím spoustů blábolů. Všech 7 případů, která dělal skončilo s konstatováním, falšování důkazů, ovlivňování svědků a osvobozujícím rozsudkem. Nečase nenáviděl za hrob jenom proto, že odmítl jej jmenovat Ministrem vnitra. Zeptejte se lidí, kteří pod ním sloužili co byl za osobu. Řeknou vám, že člověk s takovými manžerskými schopnostmi by nemohl vést ani oddělení v Ouholičkách a on přesto vedl ÚOZ, jak se tam dostal bylo záhadou.

3 5
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1405x
člen strany VIZENS,  autor je podnikatelem v oblasti obchodu a vývozu skla, zároveň působí na Univerzitě J. E. Purkyně v Ústí nad Labem

kontakt: vondrous.j@centrum.cz

web: www.vizens.cz

Seznam rubrik