Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

A jsou ty vysavače nějak podstatné? On ty neúsporné někdo používá?

1 0
možnosti
MP

Někomu holt vyhovuje, když někdo chytrý z vrchu radí, co máme udělat. Proboha, kde a kdy ty zákazy skončí? Tolik zákazů nebylo ani v minulém režimu. Socialismus nejvyššího zrna. Ale to už je přece diktatura. Co musíme a nesmíme. A přesto tomu někteří tleskají...;-(

1 1
možnosti
LN

...menším výkonem budete vysávat déle.....tedy je to sice delší...ale zato horší cesta....a koza chcípne a vlk zůstane hladovej....

2 0
možnosti
Foto

Přesně tak. Já zas nejsem schopna číst jenom při "úsporných" žárovkách. Možná se šetří energie, ale moje oči se namáhají. Proto mám rozsvíceno ještě další světlo... a neušetří se nic.

1 0
možnosti
JS

;-DR^ jenže za chvíli to sranda nebude ...

3 0
možnosti
MP

Všechno směřuje k tomu, že nějak tak bude vypadat budoucnost. Jak zní poslední věta z filmu Slunce, seno a pár facek?

1 0
možnosti
PH

Je komické, jak se režimy mění navzájem mezi s sebou.

3 0
možnosti
Foto

Jj, taky mě to udivuje... asi je to nějaký cyklus, ze svobody postupně do diktatury. Touha po moci je silná.

1 0
možnosti
Foto

Móc pěkné. Když se do technických záležitostí pustí dáma, bývá legrace.

Ale vážně - za minulého režimu (a leckde ještě dnes) bylo na výrobu téhož produktu u nás potřeba dva až třikrát více energie, než třeba v Německu (myslím SRN).

U nás doma používáme všelijaká úsporná svítidla už asi 15 let, splachovač na WC je dvoufunkční, topíme pomocí tepelného čerpadla atd.. A nikdo nás k tomu nenutil.

Pouze na neekonomicky myslící české neandertálce musí přijít befél z Bruselu.

1 9
možnosti
Foto

No právě, je to o tom nucení... a úsporná svítidla např. nemusí vyhovovat všem (blbě to svítí). Podobně i s tím záchodem. Prostě mizí možnost volby.

3 0
možnosti
JC

S Evropským svazem jak s jedovatým plazem.

Hlasoval jsem proti vstupu do EU, protože jsem správně tušil, co se bude následně dít. Ale ani já jsem si při svém pesimismu nemyslel, že to půjde tak rychle.

6 0
možnosti
VJ

Já bohužel ve své mladické hlouposti a zmanipulovaný lživou propagandou hlasoval pro vstup. Zřejmě největší chyba mého života. Kdybych tehdá hlasoval proti, alespoň bych se za sebe nemusel teď stydět. EURv

0 0
možnosti
JK

A proto mají v USA druhý dodatek.

3 0
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik