Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J22a70n 65H22l16e73d63í57k

14. 1. 2015 15:24

tak, jak Srbové ztratili Kosovo albánsko--muslímskou natalitou, tak ztratíme Evropu, poté zbytek zeměkoule. Radikalizace je hluboká, velmi silná--- na ni otylí, naivní a pohodlní občané s křesťanskou minulostí prostě nemají. - Ti nejslabší radí= "vstupte pod vlajku Proroka", stejně se neubráníte.   podpis: vaši vlastizrádci

0 0
možnosti
AK

Naprostý souhlas s autorkou. Dnes naše vláda bez nás, o nás, rozhodla, že přijme uprchlíky z Jordánu nebo Sýrie, tak se má naše zbídačená země na co těšit.

1 0
možnosti
DK

Cítím s rodinami padlých na frontě demokracie ;-(

2 0
možnosti
MS

S islámem to nemá nic společného, ale na jednoho ze zavražděných, karikaturistu S. Charbonniera, byla vyhlášena fatva za "zločiny proti islámu".

http://www.commdiginews.com/featured/rip-stephane-charbonnier-charlie-hebdo-cartoonist-32952/

7 1
možnosti
JT

Ne, že bych s některými myšlenkami v článku nemohl souhlasit. Jen jsem zvyklý domýšlet věci do konce. Takže by mne zajímalo, jak si autorka představuje to "probuzení Evropy" v praxi. Vyženeme desítky milionů evropských muslimů? Kam? Budeme potápět lodě běženců na moři? Je to proklatě dlouhé pobřeží. Zavedeme v Evropě znovu hraniční přechody a omezíme pohyb lidí přes hranice? Jak definujeme, kdo je a kdo není muslim? Kdo může a kdo nesmí zůstat? A tak dále. Říci "musíme se bránit" je velmi jednoduché. Udělat to, je velmi složité.

0 0
možnosti
Foto

Tak hraniční kontroly se zavedou tak jako tak... je to jenom otázkou času. A jestli mám 15 minut čekat na hranicích nebo být někde odpálena, tak si vybírám tu první možnost...

6 0
možnosti
Foto

Čest památce padlých novinářů a hlasitý budíček europolitikům.

Tady jsou první reakce světových kreslířů a humoristů.

http://www.npr.org/blogs/thetwo-way/2015/01/07/375622835/united-in-grief-cartoonists-show-solidarity-with-charlie-hebdo

5 0
možnosti
Foto

Souhlas! Napsala jste to přesně. A hlavně se už těším na vyjádření Šabatové, to budou zase nesmysly ;-)

8 0
možnosti
SS

Maruskinova uz se vyjadrila ... Rv

1 0
možnosti

Paní Lea má radost, že konečně po sérii kriminálních činů nastal znovu nějaký teroristický, takže bude moci všechny za teroristické označit. Je to paradoxní, ale teroristé a xenofobové se navzájem potřebují. Teroristé by bez nich neměli ohlas a vlastně by to neměli co dělat. Xenofobové by nemohli moc řvát, kdyby občas nějaký teroristický útok nenastal.

2 26
možnosti
EM

Znáte význam slova xenofob? Ostatní ani nebudu komentovat.

16 1
možnosti