Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JW

Píšete jako francouzské a britské listy v r.1938.Co to ti Čechoslováci chtějí-dvakrát mobilizace,bojovat proti vlastním občanům?Že z Německa pronikají bojůvky na jejich území?Dobře jim tak,ať se chovají jinak,vždyť nám o tom Henlein dost napovídal.Konec známe,vy selským a vlastním rozumem taky

0 0
možnosti
JK

Já s vámi autorko nesouhlasím, jednoduše proto, že dění kolem mě,  lidi, jejich činy a slova, hodnotím svými zkušenostmi a poznatky. Ty jsou evidentně jiné, než ty vaše a tak to zůstane.

0 0
možnosti
Foto

R^ Karma nejkarmovatější... Přesně takhle to vidím i já, a už mi opravdu vyčerpává nekonečné vysvětlování přátelům a známým, že to nemá nic společnýho s tím, jsem-li Rusofob nebo Rusofil. Jen používám selský( vlastní) rozum a taky ženský pohled na tuhle problematiku( což není nikdy na škodu).

0 0
možnosti
MK

Jasný adept na blogera roku.

Co článek to trefa do černého.

Díky.

2 1
možnosti
KV
DM

Ty básničky, jak sama uvádíte, by Vám slušely víc.

2 2
možnosti
RM

Je několik věcí, které z občanů ČR dělají paušální zločince:

1. Jsme členy NATO, obranného paktu, který intervenuje v Asii, Africe a dokonce Evropě

2. Ztratili jsme občanské svobody jménem nějakých pofidérních vyšších svobod, které nám měla přinést EU. Místo toho nemůžeme svobodně obchodovat, vnitřní i zahraniční politiku dostáváme befelem z Bruselu

3. EU dobývá další a další území "mírovou cestou". Tam, kde se této mírové cestě brání, udělají z obránců vyvrhele a ze skutečných teroristů poskoky

4. EU poslouchá US na slovo tak, že je vlastně zřejmé, že EU vznikla jako komplot nějaké podivné politiky

5. Normálně uvažující lidé na blozích jsou napadáni skupinou slepě věřících v pofidérní demokracii a uráženi lidmi, kteří vidí černobíle, schématicky a vlastně uboze a intolerantně

6. Přejali jsme finační systém, který totálně vyčerpává naší zemi. Socialisté se spojili s bankami, pojišťovnami, nadnárodními korporacemi a monopoly, které zadlužením ničí naše úsilí a výsledky naší práce. Líní, hloupí, lháři, podvodníci, agresivní jedinci, bonzáci, donašeči, udavači, sociální inženýři, vlastně lidé se všemi špatnými lidskými vlastnostmi mají navrch nad lidmi vyznávajícími elementární slušné lidské vztahy. Banky, pojišťovny mají koupenou státní správu a "demokratické" mechanizmy neposkytují ochranu před mocnými korporacemi, které jenom točí peníze.

A když si dovolíme se tomuto systému zatím jenom slovně vzepřít, tak zjišťujeme, že nejčtenější médium v Čechách zaměstnává velmi pochybné novináře. Přečtu-li si iDnes dnes a denně, čtu takovou zpravodajskou ubohost, že mi nad tím zůstává rozum stát. A pod každým článkem se okamžitě vyrojí tlupa absolutně vyčištěných mozků.

Paní Leo, napsala jste to dobře a děkuji Vám a všem, kteří si dokáží udržet zdravé mozky. Každý, kdo nám nadává do Putlerů za to, že se nedáme lehce zmanipulovat, jenom dokazuje, že fašounů a bolševiků je kolem nás stále dost a je nutné se jim postavit a bránit.

20 4
možnosti
VJ

Na Ukrajině hrají agresoři USA svoji špinavou, cynickou geopolitickou hru.Nejde jim vůbec o Ukrajinu, ale o geopolitické obklíčení Ruska. Myslí si snad, že světová válka by jim pomohla z krize jejich systému?

11 2
možnosti
  • Počet článků 128
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 9756x
Mým největším koníčkem je čtení knih a k mým nejoblíbenějším autorům patří George Orwell, Stefan Zweig, Jaroslav Havlíček, Stephen King, Agatha Christie, Simona Monyová, Alfred Hitchcock nebo Henry Slesar. ,,To, co vidíš, nemusí být nutně to, co se děje" ,,Jednej tak, abys byl šťastný, ne aby ses šťastným jen zdál."

Email: stoparka@email.cz

Seznam rubrik