Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

EU by měla STOP uprchlíkům vystavit okamžitě. Jenže než to těm blbům v Bruselu dojde, bude asi pozdě.

2 0
možnosti
MV

S takovou kupou kravin a ještě na veřejnosti. Jo to fakt smutný. Podle mne to nejsou ani Vaše názory. Je to prostě dnes moderní takhle žvanit a hodně neinformovanejch nebo dokonce hloupejch lidí tyhle žvásty prostě rádo konzumuje.:-(Rv

1 12
možnosti
FP

co konkretne mas na mysli. pres samy kraviny jsem to z tveho komentare nevycetl..

5 0
možnosti
JM

Ad Evropa nebo USA něco někde rozvrátili .... to je pomýlený argument sebemrskačů. Ať si vezmete jakoukoliv arabskou nebo africkou zemi - tak tam byl chaos vždycky a to i za doby kdy tam vládli diktátoři (to tam byli popravy, pronásledování menšin, mizení lidí a pod.) Jediné období kdy byl v arabských a afrických zemích klid, funkční organizace a pořádek bylo období, kdy byli kolonizováni Brity, Francouzi a pod. Jakmile skončila kolonizace - začal chaos, který trvá dodnes.

2 2
možnosti
MV

Kecáte a zjevně víte o kolonizaci úplný prd, nebo jste dokonce úplně blbej.

1 6
možnosti
AH

Teď jsem to psala pod nějaký jiný blog...

Evropa není nafukovací a nespací zbytek světa, přestože se  levičácké vedení EU snaží všem podsouvat pocity viny. Za co???

Za to, že jsme odpovědní?

(Celé chování EU je postavené na hlavu, proboha, kdy už na to všichni přijdeme a začneme s tím hlavně něco dělat!!!)

Kolik vy sami znáte případů, že někdo s platným vízem vycestoval do USA, prošel procesy na tranzitních letištích a nakonec skončil na tom, že ho imigrační úředník prostě do států nepustil???? Tečka. Vrátili ho prvním letem zpátky.

My si tady do Evropy pouštíme neskutečné množství lidi bez platných cestovních dokladů, bez minulosti, s jinými návyky a zvyky a máme brát odpovědnost za to, že se rozhodli vložit svoje životy do rukou - většinou muslimských band - a podstoupit ten horor plavby do Evropy, my máme cítit vinu??? ZA co?? Co očekávají v Evropě? Že tady máme ty "krabice", kam si všichni s kartami chodíme pro peníze a že ty "karty" v Evropě dostanou taky??? (jak mi už bylo mnohokrát podsouváno v afrických zemích....)

Já velmi ráda pomůžu tam (a děláme to!!, s láskou a úctou vůči těm lidem, kterým je pomáháno), jakýkoliv smysluplný projekt, který ty lidi vzdělá, naučí jinak přemýšlet a hospodařit, má nedocenitelnou hodnotu (otázka je, jak tyto snahy místní přijímají).

To, se děje v teď Evropě, znamená její zánik, bohužel.

13 1
možnosti
VM

pan Polický je sice spíše komická postavička, ale v jednom se možná trefil.

"3/ V rámci EU je ČR nejvéce xenofobní."

Nevím zda nejvíce ale nějaká xenofobie nebo spíše podezíravost tady asi opravdu je, očividně díky dlouholetému a ne zcela bezproblémovému soužití s romskými spoluobčany,

A pokud nám tato podezíravost pomůže o dekádu nebo dvě oddálit muslimskou vlnu, tak si romové zaslouží zdvojené dávky a to na vše.:-)

11 1
možnosti
BL

Jsem si to přečetl taktéž. A i já jsem Redneck...U mistra Polického bych neváhal, kam ho zařadit ani vteřinu;-)

0 0
možnosti
BL

Jo, taky mě fascinuje z jakého titulu se vlastně hovoří o pašování lidí, když je velice často Italové vyloví až někde u břehů Libye a DOVEZOU do Evropy, aby s nimi mohli zahájit azylové řízení. No není to úplně na hlavu? Teoreticky by bylo možné, že třeba ani do Evropy nechtěli, nebo si třeba někteří šli jenom zaplavat :-P

8 0
možnosti
VJ

Je obrovský rozdíl, když naši lidé emigrovali na Západ a když muslimové imigrují k nám. Naši lidé nejeli na západ šířit komunismus, nevyžadlovali respekt vůči svým hodnotám, nevřískali pořád o tom, jak je někdo uráží. Naopak, cítili nutnost se maximálně přizpůsobit hostitelské kultuře, co nejméně zatěžovat její sociální systém a důsledně respektovat pravidla této kultury.

36 0
možnosti
LV

Přesně. Kromě toho když v minulosti lidé emigrovali např. do Švýcarska, tak dostali totální minimum do začátku (i to později museli vrátit), ale museli se postarat sami o sebe. Teď dostanou uprchlíci full servis a ještě je to málo...

17 0
možnosti