Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LR

Trochu nepovšimnuta zůstala jedna z perel včerejší diskuze o islámském státu:

=====

Kolik jich je?-Pár desítek tisíc jedinců, které by bez problémů zlikvidala průměrná armáda jednoho členského státu NATO...

=====

2 1
možnosti
Foto

Ano to je váš způsob-vytrhnout věty z kontextu a na tom postavit své tvrzení.

To tvrzení pokračovalo v tom duchu, že by je snadno zlikvidovali pokud by nebrali ohledy na civilní obyvatelstvo. To je fakt a za tím si stojím

problém není ISIL porazit-problém je porazit je bez strát na civilním obyvatelstvu a tak aby se neradikalizovali další lidé.

0 0
možnosti

"Všeobecná deklarace lidských práv"    uznávají ji i muslimové ?? Pokud ano, tak se posunuli do 21. století. Podle všech zjevných příznaků se však neposunuli !!!!

5 0
možnosti
AH

Musím napsat, že se mi vždy nesmírně uleví, když si v diskuzích - tady např. v kontextu s naivními a nevyzrálými, skoro až dětinskými, diskuzními poznámkami Radka Polického - uvědomím, že v průřezu populace je většina normálních a soudných lidí, kterým není lhostejný osud této země, osud Evropy. Lidí, kteří jsou vzdělaní a moudří.

I tady se člověk dozví spoustu dalších informací, které nám mainstream tak trochu hodně začal křivit.

Musím to napsat: díky za to, že jste. :-)

8 1
možnosti
LV

Pane Polický, takže vy se bojíte 1,5 miliard muslimů? To vám bráni kriticky myslet? Kdyby bylo 1,5 miliard nacistů, taky byste je obhajoval? Nebo kdyby bylo muslimů jenom pár stovek, tak by byli prohlášeni za sektu. Vy se bojíte toho počtu?

4 1
možnosti
Foto

Máte pocit, že 1,5miliardy muslimů žije v rozporu s naším nebo Evropským právem-respektive, že ho cce porušovat zákony země ve které se právě nachází?

Píšete absolutní nesmysly, podsouváte věci, které se nestaly.

Mě je úplně jedno kolik je muslimů-dokud dodržují zákony je zcela jejich věcí v co si věří-je nesmysl někoho odsuzovat na základě víry.

Já napíšu, že je 1,5 miliard muslimů, že víc než miliarda je v klidu a vy z toho vydedukujete, že se muslimů bojím?8-o

0 5
možnosti
Foto

Nevim, zdali jste rasista nebo xenofob. Po precteni tohoto prispevku si dovoluji tipovat pouze, ze jste neprilis zdatny manipulator a demagog ;-). Cely clanek mate postaveny na necem, co neexistuje, ale vy se vuci tomu vyhranujete. Proste potrebujete neco napsat co vyjadrit, tak si vymyslite zaminku. To funguje obecne celkem dobre, ale spise jako takove pocviceni jazyka. Jinak to je naprosto k nicemu ... Mimochodem, existuje alespon jeden jediny priklad, kde kdokoliv dogmaticky tvrdi, že multikulturalismus je úžasný za všech okolností?? ;-)

1 9
možnosti
LV

Aha, takže genocida ve Rwandě nebyla, napětí mezi Izraelem a Palestinou neexistuje, Jugoslávie se nerozpadla kvůli etnickým konfliktům :-/ O tom sebeklamu si přečtěte znovu, sedí to přesně na Vás.

8 1
možnosti
MK

R^ Jako vždy dobré Leo. Přečetl jsem si dosavadní diskusi a jako mnohde se tu producíruje p. Polický se svou pokřivenou obhajobou islámu. Přidám tedy pár poznámek:1) Jaký je islám v SA je všeobecné známo, a tentýž je k nám importován; máme oprávněnou obavu a oprávněný nesouhlas s tím, co je prezentováno u nás v "nemešitách"? 2) Trapná, ošuntělá argumentace je ta mírumilovná miliarda násilí nekonající; jistě, narození v muslimské zemi, Korán a sunny často neznaje, platí to, co řekne imám v mešitě a jejich názory nejsou pro nás příznivé; ale i tak začněme z té miliardy odčítat: Pákistán, Irán, Irák, SA, Egypt, Sýrie, Súdán, Libye, Nigérie, změny k radikalizaci v Tunisku, ale i v Turecku atd. Jaké je smýšlení v mnohých státech o západu je možno si ověřit na záběrech z řady muslimských zemích při 11. září; tancovalo se v ulicích o sto šest! A dnes je to ještě horší. 3) Džihád; stačí si vyhledat vyjádření předních představitelů islámských univerzit, reprezentujících hlavní směry islámu; shrnuto:  "ke stálé svaté válce nás vyzval sám Mohamed, mír s ním, svým příkladem" a je to pravda! Žádný džihád perem, ale mečem přes hromady miliónů mrtvol, zajištěných otroků a sebraného majetku. A život Mohameda je pro každého muslima závazný vzor. 4) Připouštím, že jsou muslimové, kteří odmítají násilí (přesto mohou mít požadavky pro majoritu nepřijatelné); nikdo mně však nezaručí, jakého to mám souseda: radikál? umírněný? na čele to napsané nemá! 5) Multikulturalismus; ano, mohl by fungovat, jen s islámem NE! Islám se vždy šířil násilím; dnešní stav, kdy je v západní Evropě pátá kolona je novum, neznáme tento stav; za to víme, co umí pátá kolona a už se její znaky čím dál více projevují. To nemůže dopadnout dobře a proto, poučeni touto výkladní skříní platí: žádný další muslim  do ČR. 

P.S.

Pane Polický, případné komentáře směřujte k napsanému a nechoďte na mne s Biblí, je to už trapné.

7 1
možnosti
Foto

Kdy jsem na vás chodil s biblí?

Vaše lhaní je trapné stejně jako tento váš blábolRv

0 5
možnosti
SB

Zatím ještě nebylo článku, jejž bych od vás četl a jemuž bych nedal kramu. Tento ji též dostal.

4 0
možnosti
LV

Tak to Vám posílám velký dík.

1 0
možnosti
MO

Svým způsobem fungovala ,,multikulturní" společnost v minulém století v USA. V tavícím kotlíku se smísily různá etnika a především americké zákony byly jednoznačně nadřazeny nad jejich zvyklosti. prostě každy se tam musel přizpůsobit.

A s tím má postmoderní Evropa problém. Přistěhovalectví - zvláště to muslimské nezvládá a tito lidé se nepřizpůsobují hostitelským zemím.

9 0
možnosti
MO

Dal jsem Vám karmu. Soužití různých etnik může fungovat za předpokladu vzájemného respektu a sdílení alespoň základních společných hodnot. Proto tvrdím, že si dokážu představit soužití s leckterými cizinci, ale dlouhodobě to nemůže fungovat s muslimy. Jedině za předpokladu že zůstanou menšinou, budou respektovat naše hodnoty a zřeknou se šarie a džihádu (a v tom je zakopaný pes, to správně věřící muslim nesmí udělat).

15 1
možnosti